Sari la continut
alt

Flavius Bunoiucheck icon

Flavius Bunoiu are o experiență de 20 de ani ca redactor, prezentator și producător radio și tv. A fost manager cultural pentru instituții publice de cultură. În prezent, conduce o agenție de relații publice și comunicare și este voluntar la ONG-ul Cultură în Mișcare.


Articole publicate check icon

Vulcanizare

Pentru că România e țara celor care “se descurcă”, în timpul în care am așteptat la coadă, peste rând au intrat înaintea celor notați în carnețel: un polițist în uniformă, vreo doi “sportivi” (la fel, în “uniformă” - adică trening și adidași) și un posesor de mașină mai scumpă decât locuința mea, care mesteca gumă agresiv și părea gata să ne flegmeze pe toți. Foto - Inquam Photos/ George Călin

Citește mai mult

Daniel Dan

Daniel Dan este prietenul meu. Și este sculptor în marmură. Teribil de talentat. Dar și teribil de artist, pe cât de autentic se poate, complet rupt de cutumele lumii în care trăim cei mai mulți dintre noi. N-are nicio urmă, oricât de mică, de răutate în el, e un munte de naivitate și simț artistic, trăiește frumos și visează des și cu ochii deschiși. Are un doctorat în sculptură. (In imagine: Acasă la sculptorul Daniel Dan//Foto: Facebook Daniel Dan)

Citește mai mult

Viață cotidiană - Brașov

Părerea mea este că, dacă vom înceta să vedem locuitorii cetății și drepturile lor inalienabile drept ouă pe care le putem sparge oricând, după bunul plac, am putea avea cu toții o dietă mult mai bună și mai echilibrată, și nu doar promisiunea unui prânz sățios bazat pe o iluzorie omletă. (Foto: Inquam Photos/ Alex Nicodim)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon coltul de citit - statie

Parhida este un sat în pustă, situat la aproximativ 20 de km depărtare de Oradea, cu puțin peste 400 de locuitori, jumătate maghiari, jumătate români și cu câteva zeci de copii care pleacă (plecau, înainte de pandemie) din această stație către școală.

Citește mai mult