Sari la continut
alt

Ion Ambrinoccheck icon

Ion a absolvit matematică-informatică la University of Oxford, după care a lucrat ca inginer programator pentru o bancă de investiţii în Londra. După 7 ani peste hotare, s-a întors în Bucureşti, unde pregăteşte elevi pentru admiterea la universităţile de top ale lumii. Când nu lucrează cu elevi şi nu scrie cod pentru companii prea mari, se plimbă pe munte sau încearcă să descopere reţeta perfectă de bere.


Articole publicate check icon

oameni in Bucuresti

Cel mai mare șoc cultural la aterizare este, deloc surprinzător, lipsa de încredere în autorități. O chestiune inimaginabilă pentru locuitorii de pe insulă obișnuiți cu demisii de prim-miniștri chiar și pentru chefuri în lock-down. Cred că aici avem cel mai mult de discutat - dacă întrebi orice român despre politică, sentimentul e de neîncredere și ură. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

companie--

Când eu m-am întors, unii s-au bucurat, alţii mi-au zis că fac o prostie, alţii s-au bucurat că fac o prostie, dar nu cred că a fost om să nu fie surprins. Până la urmă, în capitalismul de tranziţie prelungită, să pleci din ţară şi să lucrezi în străinătate a devenit un soi de titlu nobiliar - „ia uite la X, fi'su e în Germania". De ce să renunţi la aşa ceva? Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult