Sari la continut
alt

Lavinia Voicucheck icon

Lavinia Voicu, digital nomad, producător de conținut și fotograf profesionist călătorește alături de soțul ei Gabriel Voicu (dublu licențiat în psihologie-sociologie având o abordare holistică asupra mecanismelor psihicului uman), cei trei copii, un câine și o pisică în jurul lumii, documentând experiența pe blogul personal www.iamfamily.eu. Educația celor trei copii are la bază călătoria în sine, homeschooling-ul și „unrooting-ul”.


Articole publicate check icon

I AM family - FB

În Aldeia nu poți ajunge decât cu barca, așa că ieșirile noastre către civilizație erau oricum numărate pe degete în timpul unei luni de zile. În rest trăiam simplu, în mijlocul junglei, într-o căsuța de pământ și lemn masiv cu acoperiș din frunze uscate de palmier. (Foto: Facebook/I AM Family)

Citește mai mult

I Am Family - in Brazilia

Cum probabil deja știți, România am părăsit-o în anul 2010 cu speranța că vom întâlni în drumul nostru un loc și o comunitate în care să trăim alături de copiii noștri. (Foto: Facebook/I Am Family)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon  I AM Family

Acum ceva vreme în urmă am sărbătorit 7 luni de când suntem pe drumurile Americii de Sud pe roțile lui Lollipop, Combi-ul nostru născut în 1974. Cum am scris și pe blogul nostru în postul aniversar, am sărbătorit învățând despre cifra 7 și semnificațiile ei și asta ne-a ocupat toată ziua. (Foto: Facebook/ I AM Family)

Citește mai mult