Sari la continut
alt

Liliana Niculescucheck icon

Liliana Niculescu a fost redactor la metropotam.ro și PR al editurii Curtea Veche, iar acum lucrează într-o agenție de publicitate. De asemenea, a colaborat/colaborează punctual cu site-uri precum scena9 sau hyperliteratura.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Protest 17 august

Nu credeam că voi ajunge să mă cert cu mama pentru că vrea să participe la un referendum al urii. Nu mă gândeam că voi fi atât de supărată pe prietenii care nu sunt interesați de ce se întâmplă în țara noastră. Nici nu îmi imaginam că un om care nu are chef să se ducă în orașul natal să voteze pentru că e prea departe va avea o contribuție atât de mare la situația zilelor noastre. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Oameni in biserica

De ce toți oamenii religioși pe care i-am întâlnit sunt răi? Atenție, am adăugat „întâlnit” pentru că sunt convinsă că există și oameni care merg la biserică de bună credință. Doar că nu i-am văzut eu încă. ( Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Tata și copilul

O Coaliție care ar face orice să sprijine concetățenii, indiferent de statut social, religie, sex sau alte considerente. Realitatea tristă arată că singurul comunicat pe care Coaliția se pregătește să îl transmită în acest moment este reușita de a modifica cu ajutorul unei dubioase strângeri de semnături Constituția României. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Jandarmi în biserică

În vremurile pe care le trăim, Biserica a avut o ocazie extraordinară. Putea fi refugiul oamenilor, își putea asuma un rol educațional și social, putea fi alinarea în vremuri tulburi. Putea fi factorul păcii sociale pe care îl invocă în comunicat. Din păcate, tot ce reușește să facă în acest moment este să divizeze o societate și așa dezbinată. (Foto: Facebook Calinic Stupinean)

Citește mai mult

Liceu Tudor Vianu

Pe parcursul celor 12 ani de învățământ am fost mereu convinsă că fac eu ceva greșit. Din moment ce toată lumea trata sistemul ca pe o normalitate, cine eram eu să mă opun? Însă, la cinci ani de la terminarea liceului, mi-am dat seama că tocmai asta ar fi trebuit să fac. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Sindromul impostorului

Lăsată să se intensifice, depresia dezvoltată în copilărie acaparează adultul tânăr. Pentru el e un context atipic și ciudat fiindcă nu e obișnuit să fie pe cont propriu, să fie lăudat sau băgat în seamă. Când acestea din urma încep să i se întâmple, nu știe cum să reacționeze și se fâstâcește.

Citește mai mult