Sari la continut
alt

Mihnea Jidacheck icon

Mihnea Jida este avocat în Baroul București din 2012. Absolvent al Facultății de Drept a Universității din București (2012), iar apoi bursier și absolvent magna cum laude al programului de master "LL.M in Cross-Cultural Business Practice" al Facultăților de Drept din Fribourg, Berna și Neuchatel (2013). Stagiar internațional al Baroului Paris și laureat al concursului internațional de pledoarii Mario Stasi (2015). Absolvent al programului Lideri pentru Justiție (2018).


Articole publicate check icon

Parcul Verdi

În 2018, Consiliul General al Municipiului București a aprobat achiziționarea, de către Primăria Capitalei, a 7 terenuri ce compun Parcul Verdi din Sectorul 2, pentru un preț ce a ajuns la 49.775.400 Euro – aproape dublu față de evaluarea inițială a aceleiași societăți evaluatoare (26.400.000 Euro), într-un interval de doar 3 luni. (Foto: Inquam Photos/ Mircea Manole)

Citește mai mult

Simona Halep pe Arena Națională

Acum mii de ani, romanii sărbătoreau un comandant militar învingător într-un război purtat în afara patriei printr-un triumf, o ceremonie publică prin care acesta era gratulat pentru performanțele obținute. La asta m-a făcut să mă gândesc evenimentul organizat miercuri la Arena Națională în cinstea Simonei Halep. (Foto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda)

Citește mai mult