Sari la continut
alt

Mirela Horumbacheck icon

Licențiată în psihologie la Universitatea București și absolventă a programului masteral de psihodiagnoză, psihoterapie experiențial unificatoare și dezvoltare personală. Este membră în Colegiul Psihologilor din România. Are expertiză în consilierea individuală și de grup, pentru copil, cuplu și familie. Este invitat permanent al emisiunii „La dispoziția dumneavoastră”, la Radio România Actualități, unde dezbate subiecte de parenting. Este formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală, certificat CNFPA.


Articole publicate check icon

Copil teme

Ni se sugerează direct sau indirect că dacă vrem să aibă copilul succes este important să facă: balet, dans, karate, engleză, franceză şi lista poate continua cu câte opţionale dorim să adăugăm – fiecare furnizor vine cu o ofertă foarte tentantă şi de nerefuzat – iar noi, părinţii, credem că cu cât copilul va avea un portofoliu mai mare cu atât succesul lui va fi asigurat. Nici pe departe! (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Copii

Dacă întrebi 100 de români, ca să parafrazez titlul unei emisiuni ce se difuzează pe un post TV, care este primul gând care le vine în minte când aud cuvântul şcoală care credeţi că ar fi : note sau teme ? (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult