Sari la continut
alt

Mirela Horumbacheck icon

Licențiată în psihologie la Universitatea București și absolventă a programului masteral de psihodiagnoză, psihoterapie experiențial unificatoare și dezvoltare personală. Este membră în Colegiul Psihologilor din România. Are expertiză în consilierea individuală și de grup, pentru copil, cuplu și familie. Este invitat permanent al emisiunii „La dispoziția dumneavoastră”, la Radio România Actualități, unde dezbate subiecte de parenting. Este formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală, certificat CNFPA.


Articole publicate check icon

familie acasa - Foto Guliver/Getty Images

Din fericire, avem o posibilitate uriaşă pe care o avem la îndemână, aceea de a ne folosi propria minte pentru a ne crea echilibrul emoţional, resursă esenţială pentru a depăşi cu bine acest moment şi a ne învăţa lecţiile. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult

copil si strain - Getty

Cred că este important să ne gândim preventiv și să luăm în calcul ce ar putea reprezenta un pericol pentru copil, să luăm pe rând fiecare caz și să venim cu o soluție concretă pe care să o discutăm cu copilul. Nu mai putem merge pe premisa că nouă nu ni se poate întâmpla. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult