Sari la continut
alt

Răzvan Orășanucheck icon

Presedinte al Asociației „Ține de Noi", Kokkalis Fellow la Harvard University - John F. Kennedy School of Government (2012-2013), Consultant local pentru Banca Mondială (2010), director de cabinet al Președintelui Consililul Concurentei (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 și 2007-2009) și Președinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics.

Autor a peste 400 de articole pentru Ziarul Financiar, Contributors.ro, Evenimentul Zilei, România Libera, Capital, Business Standard, Vox Publica, precum și pe blogul personal www.razvanorasanu.ro


Articole publicate check icon

Darius Vâlcov/Inquam

Invitat într-un studio de televiziune, dl Darius Vâlcov s-a bălăcit preţ de peste o oră şi jumătate, în văzul lumii, în apa stătută a corupţiei, care a fost prezentată telespectatorilor drept cea mai cristalină apă de trandafiri marca PSD. „Un moment zero în anul Centenar ar fi un moment bun pentru toată lumea”, a spus condamnatul la 8 ani de închisoare, care își dorește o Ordonanţă de Urgenţă, pe care se teme să o dea chiar și premierul. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Ion Ghizdeaniu

Pe 3 noiembrie 2008 dl Ghizdeanu se afla la o reuniune cu premierul Tariceanu, erau prezenți mai multi inclusiv Mugur Isărescu si subsemnatul. Se analizau efectele posibile ale crizei asupra României – dl Ghizdeanu, neobosit ca de obicei, avea o prognoză optimistă. Economia duduia și prognoza de toamnă din 2008 a Comisiei Naționale de Prognoză prevedea o creștere de +6% a economiei în 2009 față de 2008. (Foto: Digi24)

Citește mai mult

Semafor roșu

La întoarcerea de la grădiniţă, acelaşi semafor, de această dată în sens invers. Două doamne şi un domn pornesc pe roşu, copilul se întreabă dacă va veni un poliţist să le dea amendă. Văd în ochii ei că efectiv aşteaptă să vadă efectele transgresiunii celorlalţi, după ce am venit cu explicaţia cu poliţistul. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult