Sari la continut
alt

Toma Grozăvescucheck icon

Este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Ajută companiile să crească printr-o abordare în marketing bazată pe date și creativitate. Misiunea lui este de a contribui la formarea unei generații mai profesioniste de antreprenori în țara noastră.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Bărbat mâncând supă

Aveam voie să cheltuiesc mai mult într-o zi, important era ca la finalul săptămânii să mă încadrez în limita a 54 de lei. Trebuia să-mi cumpăr totul, nu aveam voie cu nimic „de acasă”. Trebuie să recunosc că din toate experimentele pe care le-am făcut, acesta m-a provocat cel mai mult. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Harta antreprenoriat

Îmi amintesc și acum, eram în clasa a XII-a, era începutul anului școlar și noul profesor de istorie ne spunea „Când aveți o întrebare, când nu înțelegeți ceva, nu vă fie rușine să întrebați. Sunt șanse mari ca, dacă tu ai o întrebare, să o mai aibă și alții”.

Citește mai mult

afacere-

Se întâmplă un lucru magic în momentul în care începem să renunțăm la clienții „răi”. Ne eliberăm calendarul, energia și creativitatea pentru a-i servi mai bine pe cei pe care îi avem sau putem să atragem alți clienți noi și mai potriviți. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Startup Nation

Să fim sinceri, cu toții credem că fondurile europene înseamnă „bani gratis”. Când vedem cuvântul „nerambursabil” inima noastră începe să bată mai tare gândindu-ne la toate posibilitățile care stau în fața noastră cu o anumită sumă în cont. La fel au crezut și românii din spatele celor peste 20.000 de proiecte depuse în cadrul programului Startup Nation.(Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Smarters

Să ne uităm la cum descriu majoritatea „patronilor” și managerilor din România angajații români. Cuvinte precum „leneși”, „neproductivi”, „abia așteaptă să vină ora 5 să fugă acasă” sau „trebuie controlați constant” se regăsesc prea des în aceste descrieri.

Citește mai mult