Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

BLOOD NETWORK 2023. Cea mai longevivă campanie de donare de sânge începe în 13 mai, la Cluj-Napoca. Donatorii primesc bilete la UNTOLD și Neversea

Blood Network 2023

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 9-a ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară, se arată în comunicatul oficial.

Perioada de desfășurare este 13 mai - 25 iunie 2023. Caravana mobilă va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară. 450 de mililitri de sânge, în atât stă, uneori, salvarea unei vieți. Spitalele din țară au nevoie anual de 500.000 de unități de sânge pentru a salva vieți.

Donează la caravana mobilă și primești bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea

Anul acesta, Alexandria și Galați se alătură inițiativei BLOOD NETWORK. Fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge în 12 orașe: Cluj-Napoca, Timișoara, Zalāu, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Ploiești, București, Târgu Mureș, Constanța, Alexandria și Galați.

Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA se alătură campaniei BLOOD NETWORK și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2023:

- 13 - 14 mai - Cluj-Napoca, Kaufland - Strada Fabricii 12

- 20 - 21 mai - Târgu Mureș, Kaufland - Strada Gheorghe Doja 66

- 20 - 21 mai - Timișoara, Kaufland - Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin

- 27 - 28 mai - Craiova, Kaufland - Calea București 72

- 27 - 28 mai - Alexandria, Kaufland - Calea București 168

- 3 - 4 iunie - Sibiu - Kaufland - Strada Sibiului, DN 1A

- 3 - 4 iunie - Piatra Neamț - Kaufland - Strada Obor 2A

- 10 - 11 iunie - Zalău, Kaufland - Bulevardul Mihai Viteazul 49

- 17 - 18 iunie - Ploiești, Kaufland - Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918

- 17 - 18 iunie - Galați, Kaufland - Bulevardul Henri Coandă 7

- 24 - 25 iunie - București, Kaufland - Strada Mihail Sebastian 88C

- 24 - 25 iunie – Constanța, Kaufland - Bulevardul Tomis 437

„La fiecare ediție am fost impresionați de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie. BLOOD NETWORK a ajuns la a 9-a ediție și am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravana BLOOD NETWORK două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor. Ni se alătură și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 orașe din România, dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea”, a declarat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

„Împreună cu Neversea și UNTOLD, dăm drumul unei noi ediții a caravanei BLOOD NETWORK, în parcările magazinelor Kaufland din toată țara. Așteptăm cu entuziasm toți tinerii care vor să contribuie pentru o cauză atât de importantă, donarea de sânge”, spune Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România:

„Suntem încântați să anunțăm faptul că de anul acesta Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate intră în BLOOD NETWORK, cea mai amplă campanie de donare de sânge, la nivel național. Susținem logistic acest proiect, extrem de important pentru salvarea de vieți, cu echipe medicale de prim ajutor și flotă de ambulanțe, pentru a asigura starea de bine și siguranța donatorilor. Sub umbrela #parteneriatesănătoase, ne alăturăm inițiativelor care contează și care fac cu adevărat diferența în viața oamenilor”, au declarat reprezentanții rețelei de sănătate, potrivit comunicatului oficial al orgqanizatorilor.

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD:

https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1

Pentru Neversea:

https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez”, Rețeaua privată de Sănătate REGINA MARIA și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2023 are loc între 6 și 9 iulie în Constanța.

UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sunt curios daca, la intrarea, la festivaluri primesc si drogurie aferente? Intreb si eu nu pentru mine, pentru un prieten.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult