Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Bucură-te de mai multe experiențe alături de HUAWEI P smart 2021, cel mai nou smartphone din portofoliu: Cameră foto de 48MP și aplicații de top

Huawei - Festival of Apps

Huawei continuă să își extindă portofoliul cu o nouă lansare. HUAWEI P smart 2021, cu baterie de 5000 mAh şi ecran generos de 6.67 inci este disponibil la vânzare pe piața din România, la prețul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 9 octombrie.

În cadrul campaniei speciale din perioada 30 septembrie – 8 octombrie, cei interesați s-au putut înscrie pe pagina https://consumer.huawei.com/ro/promo/p-smart-2021, pentru a beneficia de numeroase avantaje disponibile la oferta exclusivă de lansare a smartphone-ului. Primele 1.000 de persoane înscrise care își vor achiziționa un HUAWEI P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât și un HUAWEI WATCH FIT cadou. Te numeri și tu printre ei?

Pentru că adolescenții caută specificații de ultimă oră, un design cool și un preț rezonabil pentru telefoanele pe care le folosesc, noul smartphone este special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale acestora, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră.

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul smartphone HUAWEI oferă o experiență de vizionare captivantă, fără margini Astfel, HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viața excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine.

În plus, ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland - modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

George Romania și Star Taxi, aplicațiile de top cu care îți poți personaliza noul telefon HUAWEI

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat, magazinul virtual de aplicații al Huawei, care oferă posibilități nelimitate. În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, George România și MyBRD.

Fie că doriți să faceți shopping, să ascultați playlist-ul preferat, să vă puneți la curent cu ultimele noutăți sau să vă mențineți în formă, în AppGallery veți găsi o aplicație care să vă ajute să vă duceți la îndeplinire planurile.

Dacă aveți nevoie să ajungeți repede într-un loc din oraș, aplicația StarTaxi este doar la un clic distanță pe noul telefon.

Aplicația StarTaxi a fost concepută ca soluție revoluționară pentru piața de taxi din România, în care clienții pot să găsească un taxi într-un mod mult mai simplu și mai convenabil, fără pierderi de timp sau inconveniențe legate de un apel telefonic.

Ca să scutiți un drum la bancă, puteți accesa George Romania, aplicația dezvoltată de Banca Comercială Română, care le oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, de oriunde și oricând, din fața telefonului sau a tabletei.

Astfel, cu această aplicație la îndemână, utilizatorii Huawei se pot bucura de posibilitatea de a avea, pe propriul telefon, aproape toate serviciile bancare pe care le-ar găsi și într-o sucursală bancară: deschidere de cont, personalizare si comandare card, credit, refinanțare, asigurări și multe altele.

Festival of Apps, campania cu premii atractive, disponibilă în această perioadă în HUAWEI AppGallery

Etapa de toamnă a campaniei Festival of Apps are loc în această perioadă și le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care își personalizează dispozitivele cu aplicații din magazinul virtual. Concursul Festivalul Toamnei Huawei este valabil în intervalul 25 septembrie – 18 octombrie și se va desfășura în patru etape de concurs.

Cei care se înscriu pot câștiga atât premii fizice, cât și premii digitale. În prima categorie se înscriu trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Band 4, iar premiile digitale vor fi oferite de parteneri importanți ai HUAWEI AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder.

Utilizatorii care nu s-au înscris deja mai au timp să se înscrie. Ultima etapă de concurs va avea loc în perioada 15 – 18 octombrie.

Mai multe informații despre campanie, aici: https://bit.ly/2GARrLi

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Doar daca il faceti de aur, poate ;)
  • Like 0
 • Fugiți de HUAWEI!!! nu faci un pas fără să-ți ceară accesul la TOATE DATELE! Date care vor fi prelucrate în China! Aici e singurul punct în care îl susțin pe Donald Trump, China face spionaj din toate pozițiile!
  • Like 1
  • @ Lucian Constantinescu
   Măcar cere acordul, să-și facă și ei o bază de date pe potriva lui Goagăl (care nu prea le cerea in trecut) să-l poată concura.
   Nu, nu-mi iau Huawei...
   • Like 0
 • Huawei daca nu ma insel este compania chineza cu cele mai mari subventii de la guvernul chinez. Guvernul comunist chinez. Mai interesante mi se par Librem 5 si Pinephone.
  • Like 1


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult