Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Bucură-te de mai multe experiențe alături de HUAWEI P smart 2021, cel mai nou smartphone din portofoliu: Cameră foto de 48MP și aplicații de top

Huawei - Festival of Apps

Huawei continuă să își extindă portofoliul cu o nouă lansare. HUAWEI P smart 2021, cu baterie de 5000 mAh şi ecran generos de 6.67 inci este disponibil la vânzare pe piața din România, la prețul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 9 octombrie.

În cadrul campaniei speciale din perioada 30 septembrie – 8 octombrie, cei interesați s-au putut înscrie pe pagina https://consumer.huawei.com/ro/promo/p-smart-2021, pentru a beneficia de numeroase avantaje disponibile la oferta exclusivă de lansare a smartphone-ului. Primele 1.000 de persoane înscrise care își vor achiziționa un HUAWEI P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât și un HUAWEI WATCH FIT cadou. Te numeri și tu printre ei?

Pentru că adolescenții caută specificații de ultimă oră, un design cool și un preț rezonabil pentru telefoanele pe care le folosesc, noul smartphone este special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale acestora, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră.

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul smartphone HUAWEI oferă o experiență de vizionare captivantă, fără margini Astfel, HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viața excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine.

În plus, ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland - modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

George Romania și Star Taxi, aplicațiile de top cu care îți poți personaliza noul telefon HUAWEI

HUAWEI P smart 2021 vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat, magazinul virtual de aplicații al Huawei, care oferă posibilități nelimitate. În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, George România și MyBRD.

Fie că doriți să faceți shopping, să ascultați playlist-ul preferat, să vă puneți la curent cu ultimele noutăți sau să vă mențineți în formă, în AppGallery veți găsi o aplicație care să vă ajute să vă duceți la îndeplinire planurile.

Dacă aveți nevoie să ajungeți repede într-un loc din oraș, aplicația StarTaxi este doar la un clic distanță pe noul telefon.

Aplicația StarTaxi a fost concepută ca soluție revoluționară pentru piața de taxi din România, în care clienții pot să găsească un taxi într-un mod mult mai simplu și mai convenabil, fără pierderi de timp sau inconveniențe legate de un apel telefonic.

Ca să scutiți un drum la bancă, puteți accesa George Romania, aplicația dezvoltată de Banca Comercială Română, care le oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, de oriunde și oricând, din fața telefonului sau a tabletei.

Astfel, cu această aplicație la îndemână, utilizatorii Huawei se pot bucura de posibilitatea de a avea, pe propriul telefon, aproape toate serviciile bancare pe care le-ar găsi și într-o sucursală bancară: deschidere de cont, personalizare si comandare card, credit, refinanțare, asigurări și multe altele.

Festival of Apps, campania cu premii atractive, disponibilă în această perioadă în HUAWEI AppGallery

Etapa de toamnă a campaniei Festival of Apps are loc în această perioadă și le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care își personalizează dispozitivele cu aplicații din magazinul virtual. Concursul Festivalul Toamnei Huawei este valabil în intervalul 25 septembrie – 18 octombrie și se va desfășura în patru etape de concurs.

Cei care se înscriu pot câștiga atât premii fizice, cât și premii digitale. În prima categorie se înscriu trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care HUAWEI P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Band 4, iar premiile digitale vor fi oferite de parteneri importanți ai HUAWEI AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder.

Utilizatorii care nu s-au înscris deja mai au timp să se înscrie. Ultima etapă de concurs va avea loc în perioada 15 – 18 octombrie.

Mai multe informații despre campanie, aici: https://bit.ly/2GARrLi

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Doar daca il faceti de aur, poate ;)
  • Like 0
 • Fugiți de HUAWEI!!! nu faci un pas fără să-ți ceară accesul la TOATE DATELE! Date care vor fi prelucrate în China! Aici e singurul punct în care îl susțin pe Donald Trump, China face spionaj din toate pozițiile!
  • Like 1
  • @ Lucian Constantinescu
   Măcar cere acordul, să-și facă și ei o bază de date pe potriva lui Goagăl (care nu prea le cerea in trecut) să-l poată concura.
   Nu, nu-mi iau Huawei...
   • Like 0
 • Huawei daca nu ma insel este compania chineza cu cele mai mari subventii de la guvernul chinez. Guvernul comunist chinez. Mai interesante mi se par Librem 5 si Pinephone.
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult