Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Topul celor mai descărcate 10 aplicații românești și internaționale din magazinul Huawei AppGallery. Alege-ți favoritele și descarcă-le pe noul tău telefon HUAWEI!

AppGallery - Huawei

În ultimii ani, HUAWEI a lansat smartphone-uri de ultimă generație, cu sisteme de camere foto ce funcționează impecabil în orice moment al zilei, fiind dotate cu cele mai performante tehnologii. În plus, utilizatorii HUAWEI pot accesa cele mai importante aplicații financiare, bancare, utilitare sau de divertisment, disponibile în magazinul propriu Huawei AppGallery.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. 

Cele mai populare aplicații de banking, știri și divertisment, disponibile pe telefoanele HUAWEI. Care sunt cele 10 preferate de români?

Printre cele 10 aplicații cel mai des descărcate de utilizatorii români se numără Cinemagia, Știrile PRO TV, Lajumate.ro, BT Pay, Olx.ro, Pago, Biziday, eToken (IDentity) BCR, Bitdefender MobileSecurity & Antivirus și My Orange Romania.

În acest moment, AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația asigură securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay.

AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, altele decât cele menționate în topul preferat de români, precum Ziare.com, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului. Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro se află printre acestea. Printre aplicațiile utilitare disponibile se numără și eJobs, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery.

Cele mai descărcate 10 aplicații internaționale de Social Media, gaming și shopping disponibile în AppGallery

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de Social Media (TikTok și Snapchat), aplicațiile de gaming (Fortnite și Battle Royale), aplicațiile dedicate shopping-ului (AliExpress Shopping) și alte aplicații utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar și Microsoft Office.

AppGallery asigură cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile cu caracter personal - cum ar fi datele biometrice - nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului HUAWEI, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, poți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI. 

Cu aplicația PhoneClone, poți uita de grija datelor pierdute din vechiul telefon

HUAWEI vine în întâmpinarea utilizatorilor și cu o aplicaţie care aduce toate datele de pe telefonul vechi pe cel nou. Simplu, rapid și cu economie de spațiu de stocare. Astfel, aplicația Phone Clone permite cu ușurință personalizarea noului telefon achiziționat prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul extrem de rapid, cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare - iOS sau Android -, atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi. Pot fi transferate ușor contactele, fotografiile, mesaje, clipuri video, istoricul chat-ului și datele aplicaţiilor.

Mai întâi, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă aplicația este deja instalată și pe telefonul vechi. Toate smartphone-urile HUAWEI noi au aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a o descărca și pe telefonul vechi, utilizatorul poate accesa magazinul de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele HUAWEI, aplicația este disponibilă în magazinul Huawei AppGallery.

Pașii care trebuie urmați de utilizator pentru transferul de date:

1. După ce a deschis aplicația Phone Clone, trebuie să atingă „Acesta este noul telefon”.

2. Pe telefonul vechi, să acceseze aplicația Phone Clone (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.

3. Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.

4. Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit.

5. Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv să fie deja customizat.

Printre cele mai recente lansări ale HUAWEI se află Huawei P40 Series, din care fac parte modelele Huawei P40 și Huawei P40 Pro, ce impresionează prin performanțele tehnice și de cameră.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Phone Clone este o aplicatia foarte simpla si intuitiva , iar apoi se poate folosi aplicatia MoreApps care este la fel de simpla si bineinteles AppGallery . Cu aceste 3 aplicatii poti avea un telefon perfect functional.
  • Like 0
 • E foarte usor sa folosesti Phone Clone si MoreApps, mai departe. Eu am folosit aceste metode pe P40 si aplicatiile functioneaza cum trebuie iar telefonul este foarte rapid.
  • Like 0
 • Folosesc un Huawei P20 ce are preinstalat AppGallery dar nu l-am folosit niciodată. Înțeleg nevoia Huawei de a-și consolida magazinul de aplicații din perspectiva războiului economic între SUA și China, dar pentru mine, că utilizator, nu am găsit deocamdată nici o motivație de a instala ceva din AppGallery față de Google Play, APKMirror sau F-Droid (astea-s variantele pe care le-am folosit in decursul timpului, în diverse contexte). Mai ales când vorbim, că în lista de mai sus, de aplicații preponderent gratuite care sunt disponibile și în Play.
  • Like 0
  • @ Nicu Buculei
   Din cate am vazut AppGallery din noile modele de la Mate 30 Pro in coace, este mult mai pupulat cu aplicatii si in plus a aparut si MoreApps cu ajutorul caruia ai acces la o librarie de noi aplicatii
   • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult