Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Topul celor mai descărcate 10 aplicații românești și internaționale din magazinul Huawei AppGallery. Alege-ți favoritele și descarcă-le pe noul tău telefon HUAWEI!

AppGallery - Huawei

În ultimii ani, HUAWEI a lansat smartphone-uri de ultimă generație, cu sisteme de camere foto ce funcționează impecabil în orice moment al zilei, fiind dotate cu cele mai performante tehnologii. În plus, utilizatorii HUAWEI pot accesa cele mai importante aplicații financiare, bancare, utilitare sau de divertisment, disponibile în magazinul propriu Huawei AppGallery.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. 

Cele mai populare aplicații de banking, știri și divertisment, disponibile pe telefoanele HUAWEI. Care sunt cele 10 preferate de români?

Printre cele 10 aplicații cel mai des descărcate de utilizatorii români se numără Cinemagia, Știrile PRO TV, Lajumate.ro, BT Pay, Olx.ro, Pago, Biziday, eToken (IDentity) BCR, Bitdefender MobileSecurity & Antivirus și My Orange Romania.

În acest moment, AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația asigură securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay.

AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, altele decât cele menționate în topul preferat de români, precum Ziare.com, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului. Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro se află printre acestea. Printre aplicațiile utilitare disponibile se numără și eJobs, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery.

Cele mai descărcate 10 aplicații internaționale de Social Media, gaming și shopping disponibile în AppGallery

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de Social Media (TikTok și Snapchat), aplicațiile de gaming (Fortnite și Battle Royale), aplicațiile dedicate shopping-ului (AliExpress Shopping) și alte aplicații utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar și Microsoft Office.

AppGallery asigură cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile cu caracter personal - cum ar fi datele biometrice - nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului HUAWEI, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, poți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI. 

Cu aplicația PhoneClone, poți uita de grija datelor pierdute din vechiul telefon

HUAWEI vine în întâmpinarea utilizatorilor și cu o aplicaţie care aduce toate datele de pe telefonul vechi pe cel nou. Simplu, rapid și cu economie de spațiu de stocare. Astfel, aplicația Phone Clone permite cu ușurință personalizarea noului telefon achiziționat prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul extrem de rapid, cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare - iOS sau Android -, atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi. Pot fi transferate ușor contactele, fotografiile, mesaje, clipuri video, istoricul chat-ului și datele aplicaţiilor.

Mai întâi, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă aplicația este deja instalată și pe telefonul vechi. Toate smartphone-urile HUAWEI noi au aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a o descărca și pe telefonul vechi, utilizatorul poate accesa magazinul de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele HUAWEI, aplicația este disponibilă în magazinul Huawei AppGallery.

Pașii care trebuie urmați de utilizator pentru transferul de date:

1. După ce a deschis aplicația Phone Clone, trebuie să atingă „Acesta este noul telefon”.

2. Pe telefonul vechi, să acceseze aplicația Phone Clone (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.

3. Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.

4. Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit.

5. Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv să fie deja customizat.

Printre cele mai recente lansări ale HUAWEI se află Huawei P40 Series, din care fac parte modelele Huawei P40 și Huawei P40 Pro, ce impresionează prin performanțele tehnice și de cameră.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Phone Clone este o aplicatia foarte simpla si intuitiva , iar apoi se poate folosi aplicatia MoreApps care este la fel de simpla si bineinteles AppGallery . Cu aceste 3 aplicatii poti avea un telefon perfect functional.
  • Like 0
 • E foarte usor sa folosesti Phone Clone si MoreApps, mai departe. Eu am folosit aceste metode pe P40 si aplicatiile functioneaza cum trebuie iar telefonul este foarte rapid.
  • Like 0
 • Folosesc un Huawei P20 ce are preinstalat AppGallery dar nu l-am folosit niciodată. Înțeleg nevoia Huawei de a-și consolida magazinul de aplicații din perspectiva războiului economic între SUA și China, dar pentru mine, că utilizator, nu am găsit deocamdată nici o motivație de a instala ceva din AppGallery față de Google Play, APKMirror sau F-Droid (astea-s variantele pe care le-am folosit in decursul timpului, în diverse contexte). Mai ales când vorbim, că în lista de mai sus, de aplicații preponderent gratuite care sunt disponibile și în Play.
  • Like 0
  • @ Nicu Buculei
   Din cate am vazut AppGallery din noile modele de la Mate 30 Pro in coace, este mult mai pupulat cu aplicatii si in plus a aparut si MoreApps cu ajutorul caruia ai acces la o librarie de noi aplicatii
   • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult