Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Bullying la conferința de presă: viceprimarul Bădulescu a spart conferința lui Nicușor Dan. Un bărbat pe scuter l-a pus la punct pe agresor

nicusor dan - aurelian badulescu

O conferință de presă cu scandal a avut loc vineri dimineață pe marginea drumului în Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, a anunțat că va prezenta un bilanț al activității primarului Gabriela Firea, însă la fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Bădulescu nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să vorbească, intervenind, la fiecare propoziție rostită de candidatul PNL-USR, cu replici precum „Nu este adevărat”, „Fals!”, „Mințiți!”. 

La un moment dat, deranjat de atitudinea lui Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă, pentru a păstra distanța de doi metri, și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

În timp ce Nicușor Dan răspundea la întrebări, un bărbat pe un scuter s-a oprit lângă cei doi și i-a bătut obrazul lui Aurelian Bădulescu, că „nu au făcut nimic” în cei patru ani de mandat la Primăria Capitalei. 

„Vă bateți joc de noi! Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în Prelungirea Ghencea. E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu. Viceprimarul i-a replicat că știe cine este, că este prieten cu Nicușor Dan și i-a cerut „să dea înapoi banii pe care i-a luat”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • John check icon
  Cand vezi oameni ca Badulescu in posturi de conducere iti pierzi orice speranta in viitor, te face sa te gandesti la masuri extreme: emigrare, ruperea Transilvaniei de restul Romaniei.

  AB e exemplul perfect de leader de tara din lumea a 3-a: ia omu’ de rand de prost, intrerupe, acuza fara vreo dovada, abuz verbal, caraghios. Nu-i doar lipsa de calitati elementare de leader, ci si de civilizatie, de omenie. Ce-mi poate oferi mie un asemena om sau o echipa care promoveaza oameni cu asemenea “calitati”?
  • Like 0
 • AlexisZ check icon
  Gangrena psd'ista va continua sa fie purulenta si sa secreteze substante puturoase. Sa'ncalecam toti pe scutere in ziua votului si sa punem stampila unde trebuie ! Nicusor Dan din pacate e tot ce poate sa scoata opozitia la inaintare in acest moment, desi Dan e un candidat oarecum semiindependent. Dar chiar daca va castiga Dan, daca sub el va ramane in schema aceeasi caracatita rosie si mafiota, ii plang de mila de pe'acum.
  • Like 3
 • Paul check icon
  Bădulescu atâta ii poate pielea. Faptul ca tzatza fii-rea își folosește javra de casa in felul asta arată disperare. Pesedistii nu se potolesc pana nu sunt scoși cu furci și cu topoare - e singurul limbaj pe care lighioanele astea imputite îl cunosc. Apropos de ce spunea CTP-ul mai zilele trecute, așa avem ocazia sa comparam comunicarea tip fii-rea cu cea tip Nicușor Dan - care între noi fie vorba nu e cel main potrivit candidat la PMB din partea celor care nu sunt prosti, prostiti sau mafioți, dar e cel mai bun pe care îl avem la aceste alegeri.
  • Like 5

Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult