Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa Simonei Halep: Probabil că valoarea de piață a brandului Simonei în momentul acesta în România poate fi de 2-3 milioane de euro

Cosmin Hodor

(Foto: captura video)

Simona Halep, numărul 1 în tenisul mondial feminin, e cel mai bun ambasador al sportului românesc în momentul de față, este de părere Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa sportivei. 

Invitat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Cosmin Hodor a spus că la nivelul României, brandul Halep ar valora în jur de 2-3 milioane de euro.

„Faptul că Simona a ajuns numărul 1 e meritul ei, pentru că a stat acolo, a luptat, că joacă și și-a așteptat momentul cel mai bun în care a ajuns numărul 1 mondial. Nu l-a tras la sorți. În momentul de față ea e cel mai bun ambasador al sportului românesc. Valoarea de piață e dată mult și de țara din care provii. Probabil că valoarea de piață a Simonei în momentul ăsta în România poate fi de 2-3 milioane, dar stai să te gândești dacă ți-ai dori să ai multe branduri, să te asociezi cu toată lumea mai ales când joci. Acum, programul ei e foarte încărcat. Orice asociere a ta cu altcineva presupune niște obligații. Tu trebuie să vezi dacă în calendarul tău pe anul respectiv poți să-ți asumi obligațiile alea”, a spus Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep.

„Simona stă foarte bine pe plan internațional, cel puțin european. E numărul 1 mondial într-un sport foarte vizibil, lumea o recunoaște peste tot. Performanțele ei spun tot. În spate contează foarte mult piața. Una e să fii numărul 1 mondial din România, o țară mică și alta e să fii din America. Asta îți dă o valoare de piață foarte mare”, a spus Cosmin Hodor. 

Întrebat dacă Simona s-a gândit ce va face cu banii câștigați, managerul de său comunicare a afirmat că sportiva mai are cel puțin cinci ani de jucat tenis și că probabil se va gândi în ultimii doi ani ce va face cu banii. 

„Deocamdată are priorități uriașe, nu are timp să-și consume energia și timpul la 26 ani cu ce va face după. Dar o va face cu siguranță. Deja apar întrebări dacă va rămâne în tenis sau nu. Am fost plăcut surprins în 2012 a fost în România Tipsarević, un jucător de tenis care a fost în top ten. Avea 28 ani la momentul acela, între timp a fost operat a avut probleme, la momentul acela nu știa că urmau probleme de sănătate. E unul dintre cei mai inteligenți jucători de tenis pe care i-am întâlnit și când a venit în România a început să ne pună niște întrebări: populația României, PIB, populația Bucureștiului, ce face lumea aici. Și îmi spunea că gândul lui cel mai important la 28 ani, după ce deja făcuse ceva performanță și bani, era ce va face după 30 ani, când se retrage”, a adăugat Hodor, care crede că este bine ca un sportiv să-și pregătescă retragerea cu câțiva ani înainte pentru a avea utilitatea de după perioada de performanță.

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Forin Negruțiu, poate fi urmărită la Digi24 în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu miezul nopții.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult