Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Halep a ratat calificarea în optimile de finală de la Miami. „Poate că nu sunt suficient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta”

Simona Halep la Miami

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep a ratat calificarea în optimile turneului de la Miami, după ce a pierdut în turul 3 cu poloneza Agieszka Radwanska, locul 32 în ierarhia WTA, cu scorul 6-3, 2-6, 3-6.

„Am jucat destul de bine în primul set, dar apoi am scăzut nivelul. Sunt un pic obosită. Poate că nu sunt suficient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta. Nu a adus nimic nou. A jucat la fel cum joacă mereu, scoate mingile şi nu prea greşeşte. Eu am greşit mult. Am jucat prea pe centru. Ea a avut posibilitatea să facă cam ce a vrut. Meciul puteam să îl câştig dacă nu jucam slab. Merg înainte", a spus Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep va rămâne pe locul 1 WTA cel puțin până pe 13 mai, când se încheie turneul de la Madrid, după ce daneza Caroline Wozniacki a fost eliminată la Miami, potrivit gsp.ro. Astfel că Halep va fi pe locul 13 în topul jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni pe locul 1. 

Agieszka Radwanska va juca în optimi cu învingătoarea dintre Azarenka și Sevastova.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Simona a ajuns și continuă să rămână deocamdată pe locul 1 nu pentru că este vreo lumină a tenisului feminin, ci pentru că nivelul celorlalte jucătoare este la fel de scăzut. Va mai rămâne cât va mai rămâne în postura de chior în țara orbilor, până ce va fi detronată de o altă mediocră, care apoi va fi la rândul ei înlocuită de o alta, și tot așa. Dacă în WTA ar exista nivelul valoric din ATP, Simona s-ar lupta probabil să intre în top 100.
    Domnul CTP a tot încercat să ne convingă că Simona este o Nadia Comăneci a tenisului românesc, dar de la o vreme tace asurzitor.
    • Like 0
    • @ Florian Nicolaescu
      Foarte pătrunzătoare observația... acum am înțeles și de ce Himalaya e cel mai înalt lanț muntos din lume: pentru că celelalte sunt ”mai scăzute”!
      • Like 0
  • Cu jocul aratat la Indian Wells si la Miami Simona nu poate castiga un turneu de Grand Slam.Cum sa joci atat de deconcentrata in setul doi?Cum sa te grabesti cand conduci cu 1-0 la seturi?Radwanska nu a facut nimic deosebit ca sa castige,a pus mingile in teren .Ce pacat ca la Doha a jucat un tenis de buna calitate iar la Indian Wells si Miami mult mai slab.Sunt dezamagit de evolutia jocului Simonei Halep si am sa incetez sa mai vad ,o perioada ,acest joc neimbunatatit.
    • Like 0
    • @ Vasile Ciucur
      Așa, pedepsiți-o! Nu vă mai uitați o perioadă la meciurile ei. Vă anunțăm noi când e cazul.
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult