Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Halep a ratat calificarea în optimile de finală de la Miami. „Poate că nu sunt suficient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta”

Simona Halep la Miami

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep a ratat calificarea în optimile turneului de la Miami, după ce a pierdut în turul 3 cu poloneza Agieszka Radwanska, locul 32 în ierarhia WTA, cu scorul 6-3, 2-6, 3-6.

„Am jucat destul de bine în primul set, dar apoi am scăzut nivelul. Sunt un pic obosită. Poate că nu sunt suficient de pregătită pentru a juca la nivelul acesta. Nu a adus nimic nou. A jucat la fel cum joacă mereu, scoate mingile şi nu prea greşeşte. Eu am greşit mult. Am jucat prea pe centru. Ea a avut posibilitatea să facă cam ce a vrut. Meciul puteam să îl câştig dacă nu jucam slab. Merg înainte", a spus Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep va rămâne pe locul 1 WTA cel puțin până pe 13 mai, când se încheie turneul de la Madrid, după ce daneza Caroline Wozniacki a fost eliminată la Miami, potrivit gsp.ro. Astfel că Halep va fi pe locul 13 în topul jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni pe locul 1. 

Agieszka Radwanska va juca în optimi cu învingătoarea dintre Azarenka și Sevastova.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Simona a ajuns și continuă să rămână deocamdată pe locul 1 nu pentru că este vreo lumină a tenisului feminin, ci pentru că nivelul celorlalte jucătoare este la fel de scăzut. Va mai rămâne cât va mai rămâne în postura de chior în țara orbilor, până ce va fi detronată de o altă mediocră, care apoi va fi la rândul ei înlocuită de o alta, și tot așa. Dacă în WTA ar exista nivelul valoric din ATP, Simona s-ar lupta probabil să intre în top 100.
    Domnul CTP a tot încercat să ne convingă că Simona este o Nadia Comăneci a tenisului românesc, dar de la o vreme tace asurzitor.
    • Like 0
    • @ Florian Nicolaescu
      Foarte pătrunzătoare observația... acum am înțeles și de ce Himalaya e cel mai înalt lanț muntos din lume: pentru că celelalte sunt ”mai scăzute”!
      • Like 0
  • Cu jocul aratat la Indian Wells si la Miami Simona nu poate castiga un turneu de Grand Slam.Cum sa joci atat de deconcentrata in setul doi?Cum sa te grabesti cand conduci cu 1-0 la seturi?Radwanska nu a facut nimic deosebit ca sa castige,a pus mingile in teren .Ce pacat ca la Doha a jucat un tenis de buna calitate iar la Indian Wells si Miami mult mai slab.Sunt dezamagit de evolutia jocului Simonei Halep si am sa incetez sa mai vad ,o perioada ,acest joc neimbunatatit.
    • Like 0
    • @ Vasile Ciucur
      Așa, pedepsiți-o! Nu vă mai uitați o perioadă la meciurile ei. Vă anunțăm noi când e cazul.
      • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult