Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Cum a trăit actorul Mihai Călin condamnarea lui Dragnea: „Toată lumea din zona aia a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Mihai Călin - captura

Actorul Mihai Călin, invitatul emisiunii „În fața ta” de la Digi24, a povestit cum a trăit ziua în care a fost anunțată sentința definitivă în cazul lui Liviu Dragnea. 

„Pe 27 (mai - n.n.) am avut o filmare. Când m-am dus la filmare nu se anunțase sentința. Toată lumea cu care m-am întâlnit la acea filmare se saluta… După Paști nu te mai saluți cu Salut, Bună, Noroc! Ce mai faci? Ci cu Hristos a înviat! Toți oamenii cu care m-am întâlnit mă salutau așa: Uh, am scăpat! Sau: E bine, nu? O mare masă de oameni înțeleg în sfârșit să fie împreună”, a spus Mihai Călin.

Actorul a atras atenția că riscul este ca oamenii să considere că lucrurile „s-au rezolvat”, odată cu condamnarea lui Dragnea.

„Când s-a dat sentința toată lumea a luat pauză și se asculta la aparat citirea sentinței. Toată lumea din zona aia a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial. Așteptarea e mare, eliberarea a fost mare, bucuria a fost mare. (...) Pericolul ăsta este: să credem că gata, s-au rezolvat lucrurile. Păi nu s-au rezolvat. Cum să se rezolve? S-au rezolvat în conștientizarea faptului că și cei mai puternici și mai abuzivi oameni din România pot ajunge la pușcărie. Dar asta a mai fost în România. Cu Adrian Năstase”, a subliniat Mihai Călin.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi 24, care l-a avut ca invitat pe Mihai Călin va fi difuzată duminică, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • florin check icon
    Cand l-au impuscat pe Nea Nicu a fost mare veselie. O batrana insa le-a spus; ''Nu va bucurati maica, pleaca satulul vine flamandul''.
    • Like 0


Îți recomandăm