Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.
Cum arată Elbphilharmonie, cea mai nouă sală de concerte din Hamburg, care a costat 789 de milioane de euro, de trei ori mai mult decât se estimase
UPDATE: Spectaculoasa sală de concerte Elbphilharmonie din Hamburg a fost inaugurată oficial pe 11 ianuarie 2017, în prezența cancelarului german Angela Merkel și a președintelui Joachim Gauck.
Proiectată de firma de archiectură Herzog and de Meuron, construcția ei a început în 2007, fiind programată inițial să fie finalizată până în 2010, la un cost de 241 de milioane de euro.
În cele din urmă construcția obiectivului a fost gata la finele lunii octombrie anul acesta, iar investiția s-a ridicat la 789 de milioane de euro, de trei ori mai mult decât se estimase inițial. Primul concert care va fi organizat la Elbphilharmonie va avea loc pe 11 ianuarie 2017, ca parte a deschiderii sale oficiale.
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Vizitatorii trec prin sala mare a Elbphilharmonie, o modernă sală de concerte din Hamburg, a cărei construcție a fost terminată pe 4 noiembrie 2016. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg finalizată pe 4 noiembrie a costat 789 de milioane de euro și va fi inaugurată oficial în ianuarie 2017. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Construcția Elbphilharmonie a început în 2007 și era programată să fie inaugurată în 2010. Investiția inițial estimată la 241 de milioane de euro a fost depășită de câteva ori. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Elbphilharmonie va fi inaugurată oficial în ianuarie 2017. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Primul concert care va avea loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg este programat pe 11 ianuarie 2017. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Scările care duc la marea sală a Elbphilharmonie din Hamburg. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Detaliu din interiorul sălii de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, care va fi inaugurată oficial în ianuarie 2017. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
O scară rulantă duce către cea mai nouă sală de concerte din Hamburg - Elbphilharmonie. (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Sursa: (Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Fluviul Elba se vede de la una din ferestrele sălii de concerte Elbphilharmonie din Hamburg .(Foto Sean Gallup/Guliver/Getty Images)
Abonează-te la newsletterul Republica.ro
Primește cele mai bune articole din partea autorilor.
Comentarii. Intră în dezbatere
Pentru a putea comenta trebuie să fii logat
Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre
editorialiștii platformei noastre.
Cum naiba facem, că tot în politică o dăm!
Exact ca în bancul: "Ce scandează galeriile la meciul Steaua-Rapid?" "M*** Dinamo!"
Like 0
Rezulta o "gaura in buget" de 548 de milioane !!
Like 0
Bine că nu s-a făcut la București în condițiile astea, și proiectantul și executantul și beneficiarul ar fi fost anchetați și măcar reținuți de DNA.
Like 1
@
Au fost anchetati si retinuti proiectantii, executantii si beneficiarul stadionului national din Bucuresti?? Nu, niciunul... desi ar fi fost bine meritat, considerand cat au furat.
Like 4
@ Bayard
...bineinteles ca nu! si batista pe tambal a ramas...nu mai aminteste nimeni de asta acum...
Like 1
@ Alexandru Grigore
Din pacate pentru poporul roman si spun din pacate, pentru ca este tratat mizerabil din TOATE punctele de vedere, sunt foarte multe ”batiste pe țambal” in Romania. Cei intr-adevar care ar vrea sa se ”taie in carne vie” in ce priveste CORUPTIA, suntem in virtual, iar cei in masura care mai reactioneaza totusi, o fac cu jumatate de masura, cu doua degete. O Mass Media ”proletara” (nu boieresca) si niste preoți care sa fie de partea saracului, ar rezolva multe din problemele societatii noastre. Trebuie sa mai vorbim si cu ”peretii”, fiindca cateodata mai au urechi.
Like 0
@
Da, dar macar la noi DNA ar fi avut motive serioase.
Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro
„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.
Noul HUAWEI Mate 40 Pro, disponibil acum și în România, îmbină cele mai performante tehnologii, designul emblematic și posibilitățile infinite de customizare cu aplicațiile preferate, grație magazinului HUAWEI AppGallery, preinstalat pe noul vârf de gamă.
„E ca atunci când sapi după o comoară și știi că ar putea fi o comoară acolo, dar nu ai certitudinea. Nu ai făcut o scanare să vezi clar acolo diamantele și să știi că există și te duci și sapi 6 metri douăzeci.”, povestește Nicole călătoria spre cel mai important vis al ei.
„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.
Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.
Exact ca în bancul: "Ce scandează galeriile la meciul Steaua-Rapid?" "M*** Dinamo!"