Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Digi24 face show de Revelion. Breaking Show, în colaborare cu producătorii Untold

Digi24.

Digi24 sărbătoreşte Anul Nou cu un Breaking Show. Televiziunea de ştiri a realizat în colaborare cu producătorii de la Untold un format de Revelion, „un show original, îndrăzneţ, surprinzător şi, în acelaşi timp, curat”, anunţă reprezentanţii televiziunii, citați de Pagina de Media.

Emisiunea va fi pe post pe 31 decembrie, de la ora 21.00, cu Oana Zamfir şi Lucian Mîndruţă în rol de gazde, cărora li se vor alătura colegii lor Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Ţăranu, Andreea Braşovean, Vlad Craioveanu.

Alături de ei, la Breaking Show vor fi fraţii Tibi şi Alin Uşeriu, dar şi Selly.

„De ani de zile visam să se realizeze în România o emisiune inspirată din formatul Late Night Show. Sunt norocoasă să fiu parte din acest proiect care este, cu siguranţă, diferit de tot ce veţi găsi la tv în noaptea de Revelion.

Eu şi Lucian v-am pregătit un show care, timp de 3 ore, vă va ţine lipiţi de Digi24. De ce m-aş uita eu la Breaking Show? Pentru că aş fi extrem de curioasă să văd cum reuşeşte o televiziune de ştiri din România să îmbine strălucirea divertismentului cu ideea de news content. Breaking Show reuşeşte asta. Va fi un show cum nu aţi mai văzut la Digi24 şi nici în România!”, spune Oana Zamfir, gazda emisiunii.

„Vă spun un secret. Practic, prin toate proiectele de televiziune pe care le-am făcut până acum în toată viaţa mea, îmi dau seama că nu am făcut altceva decât să mă pregătesc pentru momentul ăsta, pentru show-ul ăsta!

Vom avea invitaţi, vom fi aroganţi cu ei atât cât trebuie, vom încerca să uităm că ţara asta are şi politicieni, măcar pentru 3 ore. Şi vom avea şi glume bune, dar undeva în partea a doua a emisiunii. Le prindeţi voi, cum aţi prins-o şi p-asta”, spune Lucian Mândruţă, gazda emisiunii.

„Prima bucurie care s-a produs pentru noi a fost când managementul DIGI24 a îmbrăţişat propunerea noastră de a face un astfel de show, în România, de Revelion.

A doua bucurie a fost când am descoperit cu câtă pasiune lucrează echipele pentru acest proiect, atât echipa Magic Maker Media House, cât şi echipa Digi24. Şi cea de-a treia bucurie a fost emisiunea în sine, care sper să fie o bucurie pentru toţi cei care o vor urmări”, a afirmat Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD UNIVERSE.

Umorul va fi asigurat de actorii invitaţi, Maria Buză, Andreea Vasile, Raul Gheba şi Radu Bucălae, dar şi de profesorul universitar Dan Vodnar.

Pe partea de muzică, în platou vor fi trupa Breaking Band şi DJ Mircea Ivan, prezentatorul Ştirilor Dimineţii la Digi24.

Conceptul show-ului, formatul, cât şi producţia sunt semnate de Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe, în colaborare cu echipa Digi24. Conţinutul original este creat de o echipă de trei scenarişti cu experienţă atât în proiecte TV, cât şi în show-uri live de improvizaţie sau stand-up comedy, anunţă reprezentanţii televiziunii. Filmările s-au realizat în studiourile Digi24, într-un decor special creat pentru formatul unui late night show.

Citiți mai mult pe Pagina de Media 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult