Sari la continut
alt

Petrișor Obaecheck icon

Petrișor Obae este editorul site-ului Paginademedia.ro. Are aproape 20 de ani de experiență în jurnalism. Scrie pe media, comunicare și publicitate de peste 17 ani. A lucrat, printre altele, la Mediafax, Capital, Evenimentul zilei. Paginademedia.ro a fost lansat în 2008 și este laureat al Premiilor de excelență IAA.


Articole publicate check icon

copiii Referendumului

Dragoș Stanca consideră că întreaga industrie de comunicare ar trebui să se mobilizeze și adaugă că „întorsul privirii în altă direcție, când au loc astfel de derapaje, nu e o soluție.” (Foto: captura video)

Citește mai mult

Statul paurel - Las Fierbinti

Episodul de marți seară din serialul Las Fierbinți o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”. Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

Citește mai mult

Facebook

„Facebook avertizează de ceva vreme că paginile care promovează conţinut înşelător sau utilizează clickbait vor fi penalizate. Fenomenul siteurilor care promovează conţinut înşelător se va atenua în perioada următoare", a spus Dragoş Stanca, Partener Think Digital Group în România, pentru Paginademedia.ro. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Control ANAF la Rise

Control la organizația jurnalistică Rise Project. Inspecția antifraudă de la ANAF a venit în control astăzi la Rise, la doar câteva zile după ce platforma a publicat o anchetă despre legăturile lui Liviu Dragnea, șeful PSD, din Brazilia, și chiar în ziua în care Rise anunța alte dezvăluiri despre Liviu Dragnea. (Foto: Facebook/Rise Project)

Citește mai mult

Film DoR

Un film de cinci minute a dus la anularea unui eveniment. Teatrul Excelsior, locul în care urma să se desfășoare un eveniment al revistei DoR, a considerat nepotrivit un filmuleț despre protestele din februarie. Într-un mesaj scris, conducerea instituției, finanțată de la bugetul primăriei Capitalei, a considerat că respectivul clip „frizează sfera politică”

Citește mai mult

Burtieră RTV

Primele amenzi pentru modul în care televiziunile au reflectat protestele din 22 ianuarie, după ce forul a primit 690 de sesizări de la telespectatori, ce vizau posturile România TV, Antena 3, B1 TV și Realitatea TV. În sancțiune s-a ținut cont inclusiv pentru afirmația făcută la RTV, cum că protestatrii ar fi fost plătiți cu 100 de lei, 50 de lei pentru copil și 30 de lei pentru câine.

Citește mai mult

Carmen Dan si Catalin Tolontan

Mircea Marian, Ovidiu Vanghele, Cătălin Tolontan, Emilia Șercan, Lucian Mândruță. Numele jurnaliștilor au fost rostite de ministrul de Interne Carmen Dan în începutul conferinței de astăzi, pe tema protestelor din ultimele două zile, după ce aceasta a afirmat că a "observat promovarea protestelor prin intermediul rețelelor de socializare".

Citește mai mult