Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Două burse, fiecare a câte 15.000 de euro, la EMBA University of Hull

● Acreditare internațională, profesori din Marea Britanie, cursuri în România ●

Pentru cei care îşi doresc un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, Banca Transilvania, SIF Moldova și Electrogrup, în parteneriat cu Biziday.ro şi Republica.ro, oferă două burse, fiecare a câte 15.000 de euro, la EMBA University of Hull. Bursele acoperă integral taxa pentru cei doi ani de studiu la şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca. Bursierii vor face parte din cea de a cincea generație de cursanți EMBA şi vor începe cursurile în februarie 2019. 

Bursă Republica EMBA

Aplicațiile se primesc în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie a.c., iar numele bursierilor vor fi anunțate în 23 noiembrie a.c. prin intermediul canalelor de comunicare EMBA şi ale partenerilor media. Bursele se adresează persoanelor cu minim 3 ani de experiență în management, după terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experiență profesională, care doresc un pas nou în carieră şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:

 • CV în limba engleză, care să cuprindă următoarele informații: realizări obținute în business și în afara acestuia; realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități;
 • Eseu de maxim 500 de cuvinte, în limba engleză, pe urmatoarea temă: Conexiunea dintre tehnologie și globalizare reprezintă o amenințare sau o oportunitate pentru România?
 • Trimiterea documentelor menționate la adresa office@ubbee.ro, până în 20 noiembrie a.c. (inclusiv), cu menționarea unuia dintre partenerii media în care a fost urmărită campania de burse EMBA, şi anume Biziday sau Republica.

EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca: 

 • Oferă o nouă specializare, începând cu acest an, Tech EMBA, destinată celor care lucrează în IT şi tehnologie, pe lângă cea de General Management.
 • EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de acesta din urmă beneficiind doar 55 dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.
 • Cursurile durează 2 ani şi sunt organizate pe 12 module, în Cluj-Napoca. Acestea sunt în limba engleză, iar profesorii provin de la University of Hull, din Marea Britanie.
 • Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull.
 • Directorul programului din Cluj – Napoca este Dr. Andrew Taylor.
 • În prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiază peste 100 de manageri și antreprenori.

University of Hull are 90 de ani de tradiție în Marea Britanie. Anual, aproximativ 20.000 de studenți – dintre care 20% sunt din țări diferite – urmează cursurile celor peste 50 de specializări ale universității.

Informații suplimentare despre înscrierea la EMBA sunt disponibile pe www.ubbee.ro sau contactând office@ubbee.ro; 0747 752 825 ori 0753 547 395. 

Regulamentul Campaniei “Castiga o bursa la EMBA University of Hull”

CAPITOLUL 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului

Campania este organizata de Asociatia Transilvania Executive Education – TEE (cu denumirea anterioara UBB-EE) (numita de aici inainte „Organizator”), cu sediul in Cluj-Napoca, str. R. Ferdinand, nr. 22-26, etajul 3, C.I.F 33251955, reprezentata legal de catre Dnul Moisa Tiberiu, in calitate de Presedinte. Campania “Castiga o bursa la EMBA University of Hull” se va derula in conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

CAPITOLUL 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilr pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligatie, in cazul furnizarii unor date eronate, de a asigura transferul in conditii normale a premiului.

Prin inscrierea la aceasta campanie , participantii sunt de acord ca informatiile legate de identitatea lor sa intre in baza de date a Organizatorului, conform Legii 677/2001, acestea putand fi folosite pentru activitatile sale de marketing.

CAPITOLUL 3. Durata campaniei promotionale si aria de desfasurare

Campania se va desfasura in perioada 31 octombrie – 20 noiembrie 2018. Castigatorul va fi anuntat pe data de 23 noiembrie 2018 direct si prin intermediul siteului. Aria de desfasurare a campaniei este intreg teritoriul Romaniei.

CAPITOLUL 4. Dreptul de participare

La aceasta campanie pot participa toate persoanele fizice care au domiciliul / resedinta in Romania care indeplinesc conditiile de participare prevazute la capitolul 6 din prezentul regulament.

Prin inscrierea la aceasta campanie, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament. Angajatii Tetragon Publishing SRL, rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, precum si firmele colaboratoare implicate in derularea campaniei nu au dreptul sa participe la aceasta campanie.

Participarea la aceasta campanie implica acceptul ca numele, fotografiile si alte materiale audio sau video cu participantii castigatori sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar.

CAPITOLUL 5. Mecanismul campaniei

Pe site-ul www.republica.ro se regasesc detalii despre inscrierea in competitie.

Participantii se inscriu in concurs (in intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie 2018 inclusiv) prin parcurgerea urmatorilor pasilor obligatorii:

Trimiterea pe adresa de-mail office@ubbee.ro a urmatoarelor documente:

 • CV in limba engleza, care sa cuprinda şi aceste informatii: realizari obtinute in business și in afara acestuia; realizari academice și contributia adusa comunitatii sau unor comunitati;
 • Eseu de maxim 500 de cuvinte, în limba engleză, pe urmatoare tema: Conexiunea dintre tehnologie și globalizare reprezintă o amenințare sau o oportunitate pentru România?

Toate documentele de mai sus trebuie trimise la adresa de office@ubbee.ro in perioada de desfasurare a campaniei, 31 octombrie – 20 noiembrie 2018 inclusiv. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care un participant furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

CAPITOLUL 6. Conditii de participare

Fiecare participant are dreptul sa se inscrie in concurs o singura data, intr-o singura publicatie din cele in care se desfasoara competia, fiind obligati sa-si inregistreze datele reale cu caracter personal. La acest concurs are drept de participare orice persoana care indeplineste in mod cumulativ toate conditiile de mai jos:

• Este cetatean roman sau rezident in Romania;

• Are minim 3 ani de experienta in management, dupa terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experienta profesionala

• Cunoaste limba engleza la nivel avansat si are un certificat sau atestat de limba sau este dispus sa dea un test;

• Acceseaza site-ul www.republica.ro, in intervalul desfasurarii concursului si parcurge toate etapele mentionate in regulament la capitolul 6;

• Este de acord cu publicarea numelui, prenumelui si fotografiei pe site-ului www.republica.ro, in cazul in care este desemnat a fi unul dintre castigatorii concursului;

• Confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate in acesta.

Toate criteriile de participare de mai sus sunt obligatorii. Neintrunirea cerintelor de mai sus exclude participantul de la etapa finala de selectie.

CAPITOLUL 7. Premii

In cadrul campaniei, se acorda o bursa integrala EMBA in valoare totala de 15.000 de euro pentru studierea programului EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca. Suma include costul studiilor. Cheltuielile de deplasare la cursuri sau costul manualelor vor fi suportate de catre castigator.

Cursurile programului EMBA organizate de Asociatia Transilvania Executive Education – TEE (cu denumirea anterioara UBB-EE), in parteneriat cu The University of Hull vor incepe in luna februrie 2019 si se vor desfasura in Cluj-Napoca.

CAPITOLUL 8. Desemnarea castigatorului si acordarea premiului

8.1. Alegerea castigatorului se va face in urma analizarii aplicatiilor conform cerintelor din capitolul 6, de catre o comisie de examinare compusa din reprezentanti ai Organizatorului si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.

8.2. Mecanismul de jurizare se va face astfel:

Pasul 1: In perioada 31 octombrie – 20 noiembrie 2018 inclusiv are loc procesul de inscriere in concurs, prin trimiterea documentelor mentionate la adresa office@ubbee.ro.

Pasul 2: In perioada 21 noiembrie - 22 noiembrie 2018, comisia de examinare analizeaza aplicatiile trimise si stabileste o lista in functie de punctajul obtinut, urmand ca primele 10 aplicatii sa se califice in urmatoarea etapa.

Pasul 3: Stabilirea unui interviu telefonice cu persoanele calificate in etapa 3.

Pasul 4: In data de 23 noiembrie 2018 va avea loc desemnarea castigatorului bursei.

Va fi desemnat castigator al bursei participantul care dovedeste ca a intrunit toate cerintele prevazute in prezentul regulament la Capitolul 5, urmand pasii indicati la Capitolul 6, in urma procesului de evaluare.

Alegerea castigatorului se va face de catre comisia de examinare compusa din reprezentanti ai Asociatiei TEE.

Anuntarea castigatorului se va face in data de 23 noiembrie 2018, numele si prenumele acestuia fiind afisate pe pagina dedicata concursului de pe site-ul www.republica.ro.

8.3. Castigatorului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe adresa de e-mail sau telefonic. Organizatorul va folosi datele furnizate de candidat la inregistrarea pe pagina concursului de pe site-ul www.republica.ro, in maximum 72 de ore de la anuntarea castigatorului.

In cazul in care castigatorul nu pot fi contactat in 72 de ore de la anuntarea datelor de identificare ale acestuia, premiul va fi acordat altor finalisti, inscrisi pe listele de rezerva. Acestia sunt stabiliti de comisia de examinare.

8.4. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului castigat.

CAPITOLUL 9. Regulamentul concursului

Regulamentul campaniei promotionale “Castiga o burse la EMBA University of Hull” este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.republica.ro. Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Pe perioada de desfasurare a campaniei aplicantii pot trimite e-mail la office@ubbee.ro pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu campania (regulament de participare, premii, modalitati de acordare a premiilor), precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri sau telefonic la 0747752825 /0753547395. Programul de functionare a liniei telefonice este de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 16.00.

Organizatorul prezentei campanii nu isi asuma nicio responsabilitate privind calitatea bursei oferita drept premiu, aceasta (n.r.–responsabilitatea) revenind in totalitate Organizatorului. Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

CAPITOLUL 10. Taxe si impozite

Organizatorul are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiu, conform art. 110 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei.

CAPITOLUL 11. Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Prelucrarea datelor

In vederea desfasurarii Campaniei, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre organizatorul programului:

Asociatia Transilvania Executive Education – TEE (cu denumirea anterioara UBB-EE), cu sediul in Cluj-Napoca, str. R. Ferdinand, nr. 22-26, etajul 3, C.I.F 33251955, in calitate de organizator al competitiei, programului, precum si urmatoarele date de contact: nr telefon 0747752825 adresa de e-mail office@ubbee.ro.

11.1 Scopurile prelucrarii

Datele cu caracter personal ale participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Organizator, in vederea:

(i) organizarii si desfasurarii Campaniei;

(ii) indeplinirii obligatiilor fiscale si financiar contabile ale Organizatorului.

11.2 Categoriile de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Campaniei

Pentru acordarea in cadrul Campaniei a bursei, organizatorul prelucreaza următoarele categorii de date cu caracter personal – nume, prenume, date de contact, date mentionate in CV.

11.3 Temeiul legal al prelucrarii

Temeiul legal al prelucrării este consimtamantul persoanelor vizate prin inscrierea in competitie.

11.4 Destinatarii

Datele personale menṭionate mai sus vor fi dezvaluite, dupa caz, anumitor categorii de destinatari, precum: University of Hull, comisia de examinare compusa din membrii Asociatiei TEE.

11.5 Perioada de stocare

Datele dumneavoastra, in calitate de participant in cadrul competiei vor fi pastrate pe o perioada de cel putin 2 ani de la incetarea relatiei dumneavoastra de afaceri cu Organizatorul, conform prevederilor legale aplicabile.

11.6 Drepturile participantilor la Campanie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Organizatorul asigura participantilor, pe toata durata derularii Campaniei, posibilitatea de a-si exercita urmatoarele drepturi prevazute de Regulamentul General privind Protectia Datelor:

(i) dreptul la informare. Intelegem sa ne indeplinim obligatia de informare prelabila a dumneavoastra prin informatiile pe care vi le aducem la cunostinta in cadrul prezentului Regulament ;

(ii) dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(iii) dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iv) dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

(v) dreptul la restrictionarea prelucrarii;

(vi) dreptul de a se opune prelucrarii, exceptand cazul in care dispozitii legale prevad contrariul;

(vii) dreptul la portabilitate a datelor;

(viii) dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Participantii care au intrebari cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal in cadrul Campaniei sau care doresc să isi exercite oricare dintre drepturile mentionate anterior la pct. (ii)- (viii), pot transmite un email la adresa de posta electronica office@ubbee.ro sau o cerere scrisa semnata la sediul organizatorului indicat mai sus, cu mentiunea “in atentia responsabilului cu protectia datelor”. Cererea va fi solutionata în termenul legal de o luna, cu exceptia situatiei in care, din motive specifice legate complexitatea solicitării, acest termen poate fi prelungit.

In temeiul art. 12 alin. 6 din Regulamentul General privind Protectia Datelor, in cazul in care – ca urmare a sesizarilor/cererilor/reclamatiilor persoanelor vizate transmise in modalitatile indicate mai sus – Transilvania Executive Education are dubii privind identitatea persoanelor care le-au transmis, sa le solicite acestora furnizarea de date suplimentare in vederea identificarii lor clare si furnizarii raspunsului la aceste solicitari.

Pentru detalii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul activitatii bancare desfasurate de organizator, aveti posibilitatea de a consulta Politica de confidentialitate a Bancii Transilvania, disponibila la urmatoarea pagina de internet: http://ubbee.ro/politica-de-confidentialitate/

11.7 Gestionarea și securitatea datelor

Organizatorul se obliga sa implementeze un nivel adecvat de securitate și proceduri fizice, electronice și administrative rezonabile pentru a proteja datele prelucrate. Politicile și procedurile privind securitatea informațiilor sunt strâns aliniate cu standardele internaționale acceptate la scară largă și sunt revizuite periodic și actualizate după cum este necesar pentru a satisface nevoile de afaceri, schimbările tehnologice, precum și cerințele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acordă numai personalului autorizat, ṣi numai pentru a-şi îndeplini sarcinile specifice, sub obligaṭia păstrării confidenṭialităṭii lor.

În cazul unei încălcări a securității datelor cu caracter personal, organizatorul va respecta toate legile în vigoare privind notificarea încălcării securitatii datelor.

Organizatorul se obliga sa impuna oricaror Imputerniciti ai sai obligatii similare.

11.8 Modificarea prezentei sectiuni a Regulamentului, privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul are dreptul de a modifica prezentul Articol 7 la Regulament oricand pe durata desfasurarii Campaniei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata in prealabil pe site-ul Organizatorului, respectiv va fi adusa la cunostinta Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament.

CAPITOLUL 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

CAPITOLUL 13. Intreruperea campaniei

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora, caz fortuit sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.republica.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult