Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

După audieri de aproape șapte ore, Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar și i s-a interzis să vorbească cu presa despre dosarul său

Laura Codruța Kovesi - Foto Inquam Photos / George Călin)

(Foto Inquam Photos / George Călin)

Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor, că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său, scrie News.ro.

„În acest moment am interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul pentru care am fost astăzi citată. În acest moment nu am voie să vă spun absolut nimic cu privire la ce s-a întâmplat astăzi aici şi nici cu privire la acest dosar. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa despre acest dosar. Cred că este o măsură de a-mi închide gura, de a nu mai spune ce se întâmplă, o măsură de a ne hărţui în continuare pe toi cei din sistemul judiciar care me-am făcut treaba", a declarat Kovesi.

Potrivit unor surse citate de Hotnews, Laura Codruța Kovesi ar fi fost pusă sub control judiciar și ar avea calitatea de inculpat. De asemenea, potrivit unor surse vehiculate de presă, ar avea și interdicția de a părăsi țara.

Citește și :

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Max Max Max Max check icon
  Codruta te sustinem!
  sincer, adesea mi-e rusine ca sunt roman si refuz sa fiu conational cu banda asta de lepre fara scrupule si educatie !
  Dumnezeu e sus si vede ! totul se plateste !!!!
  • Like 0
 • Dragnea & Co. vor să ne vireze abrupt spre comunism, spre gura închisă și supunerea oarbă.
  Nu le va ieși ; cei care vor fi inculpați și cu interdicții vor fi chiar acești infractori care ne conduc!
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Da Imbecilei de Dancilă când i se va interzice să deschidă gură și să părăsească țara.??
  • Like 3
  • @ Dorin
   Eu zic ca poate s-o paraseasca, doar sa nu se mai intoarca.
   • Like 0
  • @ Jonn Jonzz
   Valentin check icon
   Până la urmă ce face acest procuror european? Ok, n-o să fie d-na Kovesi, dar cineva tot o să fie. Ce face în cazurile de corupţie din Uniune (că mai sunt şi la alţii)? Parchetul European e o instituţie nouă, dar ce poate face concret?
   • Like 0
  • @ Valentin
   Probabil va avea jurisdictie pe cazurile privind fraudarea fondurilor EU si asta deranjeaza PSDragnea
   • Like 0
  • @ CommonReader
   Valentin check icon
   Ar fi fost frumos să fie Kovesi, dar până la urmă vom avea un procuror european. Scriu VOM AVEA pentru că m-am săturat de treaba cu "FACEM parte din Uniunea Europeană", de parcă stăm undeva la colţ. SUNTEM Uniunea Europeană! Noi, toţi cei care o formăm!
   • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult