Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

După „harababura totală” pe care a constatat-o în actuala guvernare, președintele Klaus Iohannis pune PSD 2 întrebări-cheie

Klaus Iohannis-

Președintele Klaus Iohannis somează PSD să spună ce face cu pensiile private și dacă mai are bani de pensii și salarii până la sfârșitul anului.

„PSD trebuie să răspundă clar și răspicat la 2 întrebări:

1. Ce aveți de gând cu Pilonul II de pensii?

2. Aveți bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului?”, a spus Klaus Iohannis, într-o conferință la Cotroceni.

„Până și cei de la PSD se contrazic între ei: ba se desfințează Pilonul II, ba se suspendă. E o harababură totală. De ce s-a creat acestă incertitudine? Oare ce țintesc ei? Nu s-au înțeles între ei? Greu de crezut”, a adăugat președintele.

Vom reveni cu amănunte

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult