Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Eugen Teodorovici: „Dragnea a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria, îl dai afară din familie?”

Eugen Teodorovici - Congres PSD - Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a îndemnat, la Craiova, pe social-democrați să nu se dezică de Liviu Dragnea.

„Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…) A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Eugen Teodorovici, citat de EurActiv.

Teodorovici a mai vorbit și despre Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, ales recent preşedinte al PSD Dolj: "Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Vai, ce induiosator. O mica problema: Dragnea nu e copil, e infractor dublu condamnat, iar voi, PSD, nu sunteti o familie, sunteti o gasca de gainari. Si daca lucrurile vor decurge corect, veti ajunge la puscarie unul cate unul.
  • Like 0
 • Cum o fi asta cu "cel mai chiparos"? Claudiu care "împunge" el românește.... Cât o să mai răbdăm oare ?
  • Like 0
 • Nu îmi vine a crede! Păi de ce nu îl aduce de mânuță pe copilașul care a greșit și el acolo, mititelul de el, să îi administreze o dojană publica și educativă, după care sa-l pupe in frunte. Specimenul asta are pe mână finanțele țării! Ăstia ne conduc! Cum e posibil să nu ai o jenă mimima față de cei cărora te adresezi cu asemenea discursuri mafiote? Teodorovici nu cred ca știe ce-i cu el, ce are de facut, mă mir că nu a lăcrimat discret la cât îi duce grija lui Dragnea. Țara e in ultimul hal de degradare, oamenii sunt năuci de felul in care trebuie să trăiască, să-și creasca copiii și noi sa ascultăm gogomăniile plângăcioase ale ministrului de finanțe. Bravo! Halal! Probabil ca sunt atat de debranșați de noi, de realitatea zilnică pe care o înduram, încât nu cred că-și pun cumva întrebarea CINE a produs atâta haos si distrugere, atâta incompetență și nepăsare?
  • Like 1
 • Nu putem lasa o tara intreaga la mana si mintea copiilor...Orcat i-am iubi..Mai mult ,cand jucaria devine periculoasa ,pentru binele tuturora ,trebuie luata ...
  • Like 0
 • E tragic..PSD o da pe drama orfanilor neascultatori....Dar natia asta care a generat PSD pe vremea avortului ilegal ,ce vina are ?Pana cand va mai rabda proporul sì pamantul Cu idiotiile vostre .Teodorovici ,ia-l per Dragnea si creste-l la tine acasa .Tara intreaga are nevoie de oameni capabili..e bolnava..un bolnav are nevoie de medic...
  • Like 0
 • Ca sa ajungi sa vorbesti cu duiosie despre un infractor recidivist care a facut atat de mult rau tarii, ca despre nazdravanul de domnul Goe, cel ce a ratacit beletul cu tot cu palarie, trebuie musai sa ai o problema serioasa la cap.
  Caldura mare, nene Iancule!
  • Like 3
 • Si Rimaru ,Stefanescu sau Dincă asta de Caracal, ce au facut au spart un geam , un castron sau un parbriz!?
  du-i la tine acasa!
  • Like 5
 • Marius check icon
  Disco-circarul s-a trezit vorbind in casa Manditei. Dar baiatul cu suvite rebele nu stie ca vine si vremea "decontului". Sa vezi atunci pe unde mai "mixeaza". Poate-i tine companie "bebetului" care a facut numai pocinoage!!!
  • Like 2
 • Haidi bre ca m-au busit lacrimile. Deci bebe a facut cioburi ditamai tara a sters pe jos cu ditamai BNR vrea razboi cu UE cu multinationalele cu planeta cu starea vremii cu tot ce misca a creat ecuatii macro de acum trebuie sa le repare astia cat s-o putea si pentru Orlando asta inseamna ca a spart o farfurie si a dat Pepsi pe jos. Ia-l acasa bre :))
  • Like 7


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult