Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Facebook - Getty

(Foto Guliver/Getty Images)

Mai mulți utilizatori ai Facebook din România au întâmpinat dificultăți miercuri seara, atunci când au încercat să se logheze sau să folosească diferite funcții ale rețelei de socializare.

„A apărut o problemă. Lucrăm pentru a o remedia în cel mai scurt timp”, este mesajul pe care l-au primit utilizatorii atunci când au încercat să posteze pe contul de Facebook. 

În SUA, Brazilia, Mexic, Peru şi în mai multe zone din Europa au fost afişate mesaje de eroare, atunci când utilizatorii au încercat să acceseze Facebook şi Instagram, potrivit The Mirror.

Dificultăți în folosirea serviciilor rețelei de socializare, dar și a altor aplicații, precum Messenger și Instagram, au fost semnalate și de către utilizatori din state precum Italia și Olanda, scrie deschide.md.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Alien check icon
    Dovada ca se mai întâmplă și lucruri bune în România!
    • Like 0


Îți recomandăm

Cu 3 ani în urmă am devenit mamă de adolescentă

Încă de la început pe traseul nostru spre a o aduce acasă la noi, ne-am lovit de chichițe birocratice. Adopția nu era posibilă de fapt, din motive pe care aleg să nu le expun, așa că am fost îndrumați spre varianta cea mai apropiată ei, plasamentul familial.

Citește mai mult