Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Facebook - Getty

(Foto Guliver/Getty Images)

Mai mulți utilizatori ai Facebook din România au întâmpinat dificultăți miercuri seara, atunci când au încercat să se logheze sau să folosească diferite funcții ale rețelei de socializare.

„A apărut o problemă. Lucrăm pentru a o remedia în cel mai scurt timp”, este mesajul pe care l-au primit utilizatorii atunci când au încercat să posteze pe contul de Facebook. 

În SUA, Brazilia, Mexic, Peru şi în mai multe zone din Europa au fost afişate mesaje de eroare, atunci când utilizatorii au încercat să acceseze Facebook şi Instagram, potrivit The Mirror.

Dificultăți în folosirea serviciilor rețelei de socializare, dar și a altor aplicații, precum Messenger și Instagram, au fost semnalate și de către utilizatori din state precum Italia și Olanda, scrie deschide.md.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Alien check icon
    Dovada ca se mai întâmplă și lucruri bune în România!
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult