Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România

Facebook - Getty

(Foto Guliver/Getty Images)

Mai mulți utilizatori ai Facebook din România au întâmpinat dificultăți miercuri seara, atunci când au încercat să se logheze sau să folosească diferite funcții ale rețelei de socializare.

„A apărut o problemă. Lucrăm pentru a o remedia în cel mai scurt timp”, este mesajul pe care l-au primit utilizatorii atunci când au încercat să posteze pe contul de Facebook. 

În SUA, Brazilia, Mexic, Peru şi în mai multe zone din Europa au fost afişate mesaje de eroare, atunci când utilizatorii au încercat să acceseze Facebook şi Instagram, potrivit The Mirror.

Dificultăți în folosirea serviciilor rețelei de socializare, dar și a altor aplicații, precum Messenger și Instagram, au fost semnalate și de către utilizatori din state precum Italia și Olanda, scrie deschide.md.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Alien check icon
    Dovada ca se mai întâmplă și lucruri bune în România!
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult