Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea transmite companiei Facebook: Dacă trebuie să închidă, să închidă tot PSD-ul

Liviu Dragnea - negru

Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat iritat în legătură cu decizia Facebook de a șterge, săptămâna trecută, 31 de pagini, conturi și grupuri, despre care compania spune că manipulau în favoarea PSD.

Reporter: A fost o decizie fără precedent. Facebook a suspendat 31 de pagini, conturi ale unor persoane care aveau legătură cu PSD, în sensul că acolo erau mesaje pro-PSD, laudative, partizane, au spus ei. Știți despre acele pagini?

Liviu Dragnea: Am auzit știrea. Dar nu știu detalii, dar dacă trebuie să închidă, poate să închidă tot PSD-ul, până la urmă... 

Reporter: Vorbim despre Facebook.

Liviu Dragnea: Am înțeles, despre Dumnezeu, știu. Nu știu detalii, domnișoară.

Nathaniel Gleicher, șeful departamentului de Cibersecuritate al Facebook, a anunțat pe blogul companiei că a fost descoperită o grupare în România care crease numeroase conturi de false Facebook, pentru a-i păcăli pe alții cu privire la cine sunt și ce activități fac.

„Administratorii paginilor și cei care creaseră conturile postau, în mod obișnuit, articole politice și știri locale, semnate sub un nume fals, prin care susțineau Partidul Social Democrat. Deși oamenii din spatele conturilor au încercat să își ascundă identitățile, am descoperit că unul dintre indivizi este asociat cu PSD”, a anunțat Nathaniel Gleicher.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cristi check icon
  PSD-ul ar trebui inchis dupa gratii, iar cheia aruncata.
  • Like 1
 • check icon
  Nu ar fi fost rău să închidă tot PSD-ul, de tot, dar în închisoare. Ar fi fost o igenizare a societății politice a țării.
  • Like 1
 • mike mike check icon
  Era vorba de "Fakebook" destinat celor din PSD. Sa stiti Tov. Dragnea ca Viorica a apasat din greseala pe niste butoane si v-a inchis conturile. Alea de pe "Fakebook", nu din banca. De cele din banci se va ocupa Codruta cand o sa fie aleasa procuror sef al UE. Si flausat si taran...mai rara combinatie. 2 in 1.
  • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult