Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Fiul Sorinei Pintea: Denunțătorul mi-a spus că alte patru tranșe de bani au ajuns la senatorul Liviu Pop. Senatorul PSD neagă acuzațiile

Ionut Pintea

Foto: captura Facebook

Ionuț Pintea, fiul fostului ministru al Sănătății, a povestit într-o înregistrare video că a avut o întâlnire cu denunțătorul mamei sale, care a fost reținută sâmbătă de DNA. Ionuț Pintea vorbește de „alte patru tranșe de bani” care ar fi ajuns, potrivit denunțătorului, la senatorul PSD, Liviu Marian Pop. 

Liviu Marian Pop a respins acuzațiile. Într-o intervenție la Antena 3, senatorul a afirmat că nu ar fi intermediat vreo întâlnire între denunţător şi fiul Sorinei Pintea şi nici presupuse plăţi ilegale. 

Fostul ministru Sorina Pintea a fost reţinut de DNA, procurorii acuzând-o că ar fi primit, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei. 

Mărturia lui Ionuț Pintea, redată de Digi24:  

„Nici eu nu știu prea multe în afară de ce se spune la televizor, dar voi face o mărturie. Este vorba despre ce mi s-a întâmplat astăzi. Dimineață am fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. Am coborât la mașină, m-am înregistrat, deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc și despre ce este vorba. (...) Am ajuns la o pizzerie în Baia Mare. M-am întâlnit cu un domn mic de înălțime, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama. Zice: Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani. Cum adică, care ceilalți bani? Mi-a zis că a fost vorba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea. Zice că el e denunțătorul. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea denunțătorul. Mi-a zis că își cere scuze pentru ce s-a întâmplat, că n-a avut ce să facă, pentru că lui i-au făcut flagrant la București. Zice: Eu am fost firma subcontractoare și proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant când eu luam banii. L-am întrebat de ce a luat banii și mi-a spus: Trebuia să-i dau mai departe. Nu mi-a spus cui. După flagrant am fost cablat, urmărit, interceptat și n-am putut să anunț pe nimeni despre ce mi s-a întâmplat și să previn pe cineva. M-am speriat puțin, deoarece o întâlnire cu denunțătorul a doua zi după flagrant clar nu este benefică pentru nimeni. Am ales să plec de acolo. Asta este mărturia mea. Cred în justiție și sper că lucrurile se vor reglementa, pentru că mama mea a muncit mult prea mult, este bolnavă și nu merita nimic din toate astea.” 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Toți sunt bolnavi! De corupție, lăcomie și prostie. Nu știu ce caută monumentul de imbecilitate marian pop!? Cine a putut fi atât de neglijent încât să se combine cu un asemenea dobitoc!?
  • Like 0
 • Mama lui ii bolnava . :))) Ce se imbolnavesc ei imediat ce sunt prinsi cu mâța-n sac.
  • Like 1
  • @ Silviu Pop Sese
   Delia MC Delia MC check icon
   Chiar este.
   Corupția dăunează grav sănătății.
   • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult