Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Franța - România, FED CUP. Simona Halep câștigă meciul cu Kristina Mladenovic. CTP: Galbenul de România, primul punct în fața albastrului Franței!

Rezultat LIVE:

Simona Halep câștigă primul meci din întâlnirea Fed Cup, susținută de o galerie entuziastă. România conduce cu 1 la 0.

Cristian Tudor Popescu: "Galbenul de România, primul punct în fața albastrului Franței!

Cu o cuceritoare galerie românească în spate, Simona a înfipt tricolorul pe reduta Mladenovic."

Setul doi

- 6-1, Game și meci

- 5-1, Game Halep

- 4-1, Game Halep

- 3-1, Game Halep

- 2-1, Game Halep

- 1-1, Game Mladenovic

- 1-0, Game Halep

Halep câștigă primul set.

- 6-3, Game Halep

- 5-3, Game Halep

- 4-3, Game Halep

- 3-3, Game Mladenovic

- 3-2, Game Halep

- 2-2, Game Halep

- 1-2, Game Mladenovic

- 1-1, Game Halep

- 0-1, Game Mladenovic

- Kristina Mladenovic servește prima!

- Sala din Rouen se umple de români. Aceștia se află peste tot, nu doar în sectorul rezervat României. Printre susținători, primarul Clujului, Emil Boc.


FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP.

Simona Halep, locul 2 WTA, joacă astăzi, de la ora 15:00, în primul meci din semifinalele Fed Cup cu Franța. Românca o înfruntă pe Kristina Mladenovic, locul 66 WTA.

Halep și Mladenovic s-au întâlnit de 5 ori în circuit, iar franțuzoaica s-a impus de 3 ori.

PROGRAMUL MECIURILOR:

Sâmbătă, începând cu ora 15:00: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Duminică, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "Orice se intampla cu un motiv" ( motto romanesc din categoria imbecililor ) - mai ales cand esti deranjat intentionat sa-ti "faci" jocul canalizat spre o anumita jucatoare si ducerea acesteia spre castig. Este revoltator cum "din interior" falusul romanesc actioneaza asa de bine la nivel inalt....restul este poveste !
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult