Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

glo™ lansează dispozitvul hyper+ UNIQ, noul device premium cu laterale interschimbabile

GLO Uniq

photo icon GLO Uniq

glo™ lansează hyper+ UNIQ, dispozitivul care îți oferă libertatea de a-ți controla stilul în orice moment. Noul dispozitiv, glo™ hyper+ UNIQ, aduce consumatorilor posibilitatea unei personalizări reale a dispozitivului, permițându-le să amestece și să potrivească culorile corpului dispozitivelor și 19 panouri laterale pentru a se potrivi stilului și personalității lor în orice moment, prin mai multe combinații de culori.

Design premium & modern & more

Culorile de bază ale dispozitive sunt negru, albastru, auriu sau alb, la care se adaugă cele 19 laterale interschimbabile, disponibile pe o multitudine de culori și texturi. Dintre acestea, nouă culori fac parte din gama Core, trei culori sunt mate, trei culori au o textură satinată, iar patru culori sunt mate și texturate.

Personalizează-ți dispozitivul cu ajutorul lateralelor colorate interschimbabile în timp ce te bucuri de aceeași tehnologie avansată glo™.

Interior cu tehnologie de ultimă generație

Modul BOOST îți oferă o experiență amplificată ori de câte ori vrei, prin simpla apăsare a unui buton. Această funcție încălzește tutunul la o temperatură mai înaltă și îți oferă o experiență mai intensă. Încălzirea este rapidă, mai exact, cu funcția BOOST, dispozitivul tău încălzește tutunul în doar 15 secunde și oferă o experiență satisfăcătoare.

Ai trei sesiuni fără întrerupere, pentru ca tu să te bucuri de experiențele preferate oricând îți dorești.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult