Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

I-am identificat pe doi dintre cei patru „asasini”

Dragnea, ură - foto Inquam photos / adriana neagoe

Liviu Dragnea: „Au venit 4 străini, au stat la Athénée Palace, au stat trei săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel mafiot. I-a plătit un om foarte celebru în lume... ".

Vă dau o informație de presă bombă.

Cei patru „asasini”, suspectați a fi plătiți de Soroș, nu erau străini, erau români de-ai noștri. Iar hotelul unde au locuit nu era Athenee Palace, ci România, pentru că mai devreme sau mai târziu toți ne punem întrebarea: „Cât mai durează șederea noastră în țara asta? Mai merită să plătim cu viitorul nostru sau al copiilor noștri?".

Primul ins avea 29 de ani. Spun avea, pentru că a fost lichidat de incompetența statului și de corupție, trupele speciale aflate în slujba regimului.

Numele său de cod era Călin Farcaș și l-am cunoscut doar după ce a murit. Tânărul acesta dovedise un comportament nepatriotic când ieșise în stradă împreună cu un grup de prieteni să își ceară dreptul la viață. După câteva luni a murit în misiune. Misiunea de a spera la dreptul său la viață. Stătea în sicriu „ca un prost" cu familia și prietenii alături. De înmormântarea lui s-au mai interesat și cei peste 10.000 de oameni care au donat împreună cei 200.000 de euro necesari transplantului de plămâni. Transplant căruia incompetența autorităţilor de la noi i-au pus bețe în roate. Călin a fost lichidat. Ras.

Al doilea complotist a fost Ilie Gâzea. Ilie ăsta a murit și el, de ce altceva?, dacă nu de moarte suspectă. Așa cum îi șade bine unui spion din Teleorman. A vrut să-și strige oful pe 10 august în Piața Victoriei, durerea pe care n-o putea striga în județul Baronului. La Capitală, noroc că i-au dat cu lacrimogene la timp, pentru că urma să strige, cu mâinile ridicate, că într-un stat democratic nimeni nu e mai presus de lege. Că el și deja un milion de români preferă ca penalii să stea acasă, nu în Parlament. Revendicări de om simplu. Ce mai, un asasin! Bine că s-a dus.

Pe ceilalți doi nu îi deconspir încă. De fapt, ca să fiu sincer nu îi cunosc nici eu. Dar sigur sunt români și ăștia. Dacă nu au murit până acum, cu siguranţă vor da ortul popii în curând. Fie în vreun spital unde vor umfla o infecție nosocomială la modă pe la noi, fie vor fi striviți în vreun accident pe minunatele șosele ale patriei. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Idiotul asta , crede ca ne poate deturna atentia de la subiectul principal, 10 AUGUST ! Nici macar electorii lui nu cred cocleala....musiu dracnea wake -up! platesti sute de milioane armatei de sfatuitori,,,,redirectioneazai mai bine la pensii.
  • Like 0
 • Bine ati venit in casa de nebuni!
  • Like 0
 • Dragnea minte de îngheață apele, și alegătorii de PSD se cutremură că își pot pierde eligibilul, l-ar fi putut pierde, printr-un asasinat, dar nu a fost să fie, s-au a fost o tentativă de jaf...Și alegătorii de Dragnea contrar opiniei generale nu sunt doar absolvenți de doar,7-8 clase,nu, sunt și ,,bacaloriați" pe la licee, colegii sătești, pînă să ajungă Funeriu ministru la învățămînt, cel care a venit cu ideea montării camerelor video în clasele unde se făceau examinările, ba unii alegători vor putea prezenta și altfel de diplome de absolvire, cu licență, chiar masterat la universități tip ,,Avîntul popular SRL" cum au fost 2 și prin Alexandria, pe unde a absolvit, parcă, inclusiv fosta nevastă a lui Dragnea,care cu ,,facultate" fiind, dar și cu pile, doar bărbatu-său era președinte la Consiliul Județean Teleorman, a fost angajată direct șefă la o Direcție județeană din județ..
  Ăștia sunt electoratul PSD, dar să nu fiu naiv, din ăștia cu ,,facultăți" e plină România, de alde ăștia, cu diplome fără valoare.
  Dintre cei care au muncit greu și sunt posesori de diplome cu o certă valoare și au locuri de muncă bine plătite, aceștia sunt tare puțini, și un vot de la ei este egal cu un vot al analfabeților.
  • Like 1
 • check icon
  Eu cred ca-I cunosc pe toti patru potentiali ucigasi ai lui livache:bunul-simt,educatia,igiena (cavitatii bucale ) si cinstea.
  Si mai cred ca gestul era cel de introducere a degetului in gura,de stimulare a vomei la vederea individului...cel putin eu asta as simti .
  • Like 0
 • Mihaela check icon
  Romania 2018 = Evul Mediu aka ' The Dark Ages'
  • Like 2
 • Ce a fost adevăr in spusele lui Dragnea:"Suntem intr--un stat partial paralel mafiot"
  Paralel este Dragnea fata de ceintele unui stat de drept care are nevoie de educatie, sanatate, investitii, economie bazata pe peoductie si nu pe consum si multeeee altele. Si da, partial mafiot condus de tine, tu cel care toata viata ta ai imparti banii ROMÂNILOR la baroni locali si ai creea o structura mafiota. Si toata lumea stie cum dar tu continui sa sfidezi nteligemta ROMÂNILOR. Ministerul Dezvoltarii a fost folosit de tine pentru creeadea structurilor mafiote. Pai D-le Dragnea eu castig £2800 pe luna de 10 ani si nu am ce aveti d-voastra!!! Si fiarte mukti romani care caatiga foarte mult si nu au ce aveti d-voastra.!!! Si acum mai vor unii sa va omoare!? Domnule Dragnea faceti o donatie catre familiile celor care si-au pierdut oe cineva drag prin spitale, strazi sau oriunde altundeva unde mor oameni in saracie in aceasta tara.... Sau poate nu vreti sa plecati asa ca... Prostu. Nu domnule nu sunteti prost sunteti "ceva" cu care noi inca nu stim sa ne comoortam... Dar poate ne ajuta Soroș!!!
  • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult