Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Imaginea zilei. Zeci de curieri, la coadă la mici în fața restaurantului La Cocoșatu"

mici la Cocosatul - FB

Sursa foto: Facebook Zișan Caiali

De 1 Mai, pentru că nu au voie să iasă la grătare, mulți bucureșteni au comandat mici prin intermediul aplicațiilor. 

Zeci de curieri au fost fotografiați vineri la coadă în fața restaurantului La Cocoșatu' din București, unul dintre primele localuri private deschise din Capitală.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Știre de inflamat „tărâța”, auzi „Zeci de curieri au fost fotografiați vineri la coadă ...” de parcă erau la coadă la infracțiuni.
  După cum se vede din imagini nu stau grămadă, unii peste alții ca la sparanghel, și asta arată faptul că oamenii care au avut poftă de un mic nu au încins grătarele pe balcoane sau printre blocuri, ci au comandat mici gata preparați prin intermediul firmelor de curierat, fapt absolut civilizat și legal.
  Pudelul de circ în care s-a transformat dulăul de pază al democrației participă cu asupra de măsură la promovarea de imagine plătită de guvernul cu tendințe fățiș totalitariste.
  • Like 2
 • Nume check icon
  Atat ne-am prostit zilele acestea despre marea sarbatoare a romanilor de 1 Mai si cu faimosii mici, parca la fel de mult de Paste cu faimosul drob de miel.
  Am ajuns o natie de frustrati, rasfatati si ipocriti. Nu mai stim decat crapeala si prosteala. Mici si circ...
  Oricum suntem profund recunoscatori la toata media pentru circul din zilele acestea, ca numai jurnalism nu inseamna sa filmezi plaje goale si sa plangi ce bine era odata.
  • Like 2
  • @ Nume
   check icon
   Asa si americanii au curcanul de ziua recunostintei, e o traditie nu vad problema. Si frustrati si ipocriti om fi, da rasfatati in nicun caz. Nu de rasfat au plecat mai multi romani din tara ca pe vreme de razboi.
   • Like 0
 • Asa.Si?
  • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult