Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Imaginea zilei. Zeci de curieri, la coadă la mici în fața restaurantului La Cocoșatu"

mici la Cocosatul - FB

Sursa foto: Facebook Zișan Caiali

De 1 Mai, pentru că nu au voie să iasă la grătare, mulți bucureșteni au comandat mici prin intermediul aplicațiilor. 

Zeci de curieri au fost fotografiați vineri la coadă în fața restaurantului La Cocoșatu' din București, unul dintre primele localuri private deschise din Capitală.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Știre de inflamat „tărâța”, auzi „Zeci de curieri au fost fotografiați vineri la coadă ...” de parcă erau la coadă la infracțiuni.
  După cum se vede din imagini nu stau grămadă, unii peste alții ca la sparanghel, și asta arată faptul că oamenii care au avut poftă de un mic nu au încins grătarele pe balcoane sau printre blocuri, ci au comandat mici gata preparați prin intermediul firmelor de curierat, fapt absolut civilizat și legal.
  Pudelul de circ în care s-a transformat dulăul de pază al democrației participă cu asupra de măsură la promovarea de imagine plătită de guvernul cu tendințe fățiș totalitariste.
  • Like 2
 • Nume check icon
  Atat ne-am prostit zilele acestea despre marea sarbatoare a romanilor de 1 Mai si cu faimosii mici, parca la fel de mult de Paste cu faimosul drob de miel.
  Am ajuns o natie de frustrati, rasfatati si ipocriti. Nu mai stim decat crapeala si prosteala. Mici si circ...
  Oricum suntem profund recunoscatori la toata media pentru circul din zilele acestea, ca numai jurnalism nu inseamna sa filmezi plaje goale si sa plangi ce bine era odata.
  • Like 2
  • @ Nume
   Gr Mihai Gr Mihai check icon
   Asa si americanii au curcanul de ziua recunostintei, e o traditie nu vad problema. Si frustrati si ipocriti om fi, da rasfatati in nicun caz. Nu de rasfat au plecat mai multi romani din tara ca pe vreme de razboi.
   • Like 0
 • Asa.Si?
  • Like 2


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult