Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

GALERIE FOTO. Imaginile zilei. Lumea, după atentatele de la Paris

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ma bucura cand vad aceasta solidarizare, o simt puternic si imi da sperante mari...dar am o stare de disconfort interior cand ma gandesc la Baga - Nigeria(2000 de morti), Beirut(37 de morti), Garissa-Kenya(147 de studenti morti), avionul rusesc(224 morti)...oare de ce aceste masacre ale teroristilor sunt "de mana a doua", in viziunea mass-media si a noastra ? Suntem europeni, dar problema terorismului este globala si trebuie analizata si tratata egal, nu cred ca exista o solutie pentru Europa , cauzele sunt cam aceleas peste tot si ele trebuie analizate pentru vindecare , nu facem nimic tratand efectele.
    • Like 1
  • M-a impresionat profund drama din Paris dar pina cand o inregistrare video bine primita a mers viral pe internet in care un hippie a inceput sa cante Imagine all the people By John Lennon . Daca asta e perceptia francezului si a europeanului in general atunci identitatea tarilor din vest se duce dracu. Stramosii nostri au luptat si au suferit sa tina islamul departe de europa dar in schimb europenii ii imbratiseaza ca si cum totul se transforma in roz. Cat despre John Lennon de ce nu se vorbeste ca era un ipocrit, el find un practicant ai religiei Hindu si un wife-beater?
    • Like 0
  • Foarte interesante.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult