Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

GALERIE FOTO. Imaginile zilei. Lumea, după atentatele de la Paris

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ma bucura cand vad aceasta solidarizare, o simt puternic si imi da sperante mari...dar am o stare de disconfort interior cand ma gandesc la Baga - Nigeria(2000 de morti), Beirut(37 de morti), Garissa-Kenya(147 de studenti morti), avionul rusesc(224 morti)...oare de ce aceste masacre ale teroristilor sunt "de mana a doua", in viziunea mass-media si a noastra ? Suntem europeni, dar problema terorismului este globala si trebuie analizata si tratata egal, nu cred ca exista o solutie pentru Europa , cauzele sunt cam aceleas peste tot si ele trebuie analizate pentru vindecare , nu facem nimic tratand efectele.
    • Like 1
  • M-a impresionat profund drama din Paris dar pina cand o inregistrare video bine primita a mers viral pe internet in care un hippie a inceput sa cante Imagine all the people By John Lennon . Daca asta e perceptia francezului si a europeanului in general atunci identitatea tarilor din vest se duce dracu. Stramosii nostri au luptat si au suferit sa tina islamul departe de europa dar in schimb europenii ii imbratiseaza ca si cum totul se transforma in roz. Cat despre John Lennon de ce nu se vorbeste ca era un ipocrit, el find un practicant ai religiei Hindu si un wife-beater?
    • Like 0
  • Foarte interesante.
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult