Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Inspirație pentru momente chic. Compune vibe-ul zilei alături de INNA și The UNIQ Book of 76 expressions

INNA

Ne îmbrăcăm în funcție de cine suntem, de cum ne simțim, de mesajul pe care vrem să-l transmitem celorlalți, de atitudinea pe care vrem să o afișăm. Dar logica funcționează și în sens invers pentru că haina îl poate face pe om să vibreze în alt ton.

Notele vestimentare te pot ajuta să compui vibe-ul unei zile indiferent că te așteptă un șir lung de întâlniri la birou, ți-ai programat o întâlnire cu fetele sau vrei să te bucuri 100% de un weekend leneș pe care îl aștepți de săptămâni bune.

Fie că vrei să transmiți un mesaj lumii, fie ție însuți prin felul în care combini culori, texturi și țesături, găsești inspirație în The UNIQ Book of 76 expressions.

Demersul artistic reunește viziunea mai multor fotografi, artiști și creatori de conținut organizată în jurul a patru zone de inspirație susținute de reprezentați emblematici: Urban Exploration - Speak, Lifestyle - Ana Morodan, Flavor Elevation - Cătălin Bordea și Styling – INNA.

Totul a pornit de la de la dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology și de la spectrul de combinații pe care îl generează cele 4 variante împreună cu cele 19 laterale colorate.


INNA, gata de o super-extravaganță în secțiunea Styling

„Ca de obicei, atmosfera la ședințele foto glo™ e cool, fresh, mă distrez, îmi place că simt că mă pot exprima liber, că îmi pot pune în evidență creativitatea, stilul vestimentar, că împărtășim valori comune. Enjoy The Uniq Book of 76, e doza de inspirație de care avem nevoie în zilele mai puțin creative!”, spune INNA.

Secțiunea de Styling, semnată de Christian Tudose și Roxana Voloșeniuc, a explorat un mix de sentimente și ipostaze cotidiene pentru a crea momente de fashion memorabile.

Răsfoiește The UNIQ Book of 76 expressions și jonglează cu accesoriile și piesele vestimentare pentru a-ți crea propriile momente chic, indiferent de momentul zilei sau al săptămânii în care vrei să te simți unic.

Pentru și mai multă culoare creatoare de stare explorează și secțiunile Urban Exploration Lifestyle și Flavor Elevation

The UNIQ Book of 76 expressions e disponibilă pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult