Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Întâlnirea live a început în Comunitatea Republica! Vă așteptăm și vă mulțumim pentru că de cinci ani ne sunteți alături!

Intalnire live

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modol în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire, vom sta de vorbă. 

ÎNTÂLNIREA VIDEO A ÎNCEPUT.

Programul:

  • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, ne vedem la ora 20 într-o discuție live. 
  • La ora 21 vă invit să cunoașteți doi lideri, doi oameni care conduc unele dintre cele mai mari businessuri din România: Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania și Tudor Manea, Director General al eMAG.
  • La ora 22 vă fac cunoștință cu un tânăr antreprenor, Radu Negulescu, fondatorul start-upului FLOW OS.

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct.

Aici puteți să creați contul.

Aveți mai jos și câteva instrucțiuni pentru folosirea platformei:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bună ziua!
    Nu găsesc în mod vizibil niciun mod de contactare pentru a propune îmbunătățiri sau colaborări, asta deși aveți un mesaj în acest sens. Nu este un reproș, este doar unu mesaj constructiv. Sper să ne propuneți un mod de comunicare (nu cred că va abuza cineva), altul decât dataprotection@rep...
    • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult