Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Mihaela Buzărnescu a câștigat primul trofeu din viața ei și ocupă de azi locul 20 WTA. Mesajul Simonei Halep: „Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20”

Mihaela Buzărnescu - San Jose

(Foto: Guliver/Getty Images)

Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu din carieră, după ce a întrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, în finala competiţiei de categorie Premier de la San Jose. 

Buzărnescu ajunge astfel de azi pe locul 20 WTA. Ea a declarat că îi pare rău că nu au fost jucătoare americane în finală, dar se bucură că, prin succesul obţinut, va fi pe afişul viitoarei ediţii a competiţiei californiene.

„Sper că mai pot evolua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine", a declarat Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere, scrie News.ro.

Simona Halep, liderul WTA, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzărnescu.

„Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20 WTA", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cand o sa terminam cu raportarea Mihaelei la domnisoara Halep. Ceva despre greutatile si cumpenele prin care a trecut aceasta jucatoare pentru a ajunge in top nu v-ar interesa ? Miss Halep este puf, pe cat a incercat-o viata pe Mihaela, o diferenta si ceva de invatat cred ca ati putea procesa...si inca ceva, a reusit prin propriile ei forte....Bravo !
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Tocmai am auzit un comentariu de la Banciu: Mihaela Buzarnescu.....risca sa ajunga nr 1 mondial si noi nu stim nimic despre ea.....
  • Like 0
 • Bravo Mihaela! Cat mai repede sa fii in top 10!
  • Like 0
 • Se repeta istoria dar in varianta feminina! Doar ca sunt niste permutari sau combinari de date pe acolo! Buzarnescu nascuta in aceeasi luna cu Tiriac dar are din "nastyiul" lui Nastase. Poate fi combinatia perfecta! Hwo knows!
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Go for it Mihaela! Best of luck at Montreal and US Open! Congrats!
  • Like 1
 • Simona Halep putea sa o felicite (si) in romana ;)
  • Like 1
  • @ Nicu Cosmin
   Roxana B check icon
   Lasa ca mai bine e in engleza.Are expunere mai mare.La cita "expunere"a avut in Ro, nu cred ca i-ar fi folosit un mesaj in romana.La urma urmei limba oficiala in tenis este totusi engleza.
   • Like 1


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult