Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Mihaela Buzărnescu a câștigat primul trofeu din viața ei și ocupă de azi locul 20 WTA. Mesajul Simonei Halep: „Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20”

Mihaela Buzărnescu - San Jose

(Foto: Guliver/Getty Images)

Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu din carieră, după ce a întrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, în finala competiţiei de categorie Premier de la San Jose. 

Buzărnescu ajunge astfel de azi pe locul 20 WTA. Ea a declarat că îi pare rău că nu au fost jucătoare americane în finală, dar se bucură că, prin succesul obţinut, va fi pe afişul viitoarei ediţii a competiţiei californiene.

„Sper că mai pot evolua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine", a declarat Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere, scrie News.ro.

Simona Halep, liderul WTA, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzărnescu.

„Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20 WTA", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cand o sa terminam cu raportarea Mihaelei la domnisoara Halep. Ceva despre greutatile si cumpenele prin care a trecut aceasta jucatoare pentru a ajunge in top nu v-ar interesa ? Miss Halep este puf, pe cat a incercat-o viata pe Mihaela, o diferenta si ceva de invatat cred ca ati putea procesa...si inca ceva, a reusit prin propriile ei forte....Bravo !
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Tocmai am auzit un comentariu de la Banciu: Mihaela Buzarnescu.....risca sa ajunga nr 1 mondial si noi nu stim nimic despre ea.....
  • Like 0
 • Bravo Mihaela! Cat mai repede sa fii in top 10!
  • Like 0
 • Se repeta istoria dar in varianta feminina! Doar ca sunt niste permutari sau combinari de date pe acolo! Buzarnescu nascuta in aceeasi luna cu Tiriac dar are din "nastyiul" lui Nastase. Poate fi combinatia perfecta! Hwo knows!
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Go for it Mihaela! Best of luck at Montreal and US Open! Congrats!
  • Like 1
 • Simona Halep putea sa o felicite (si) in romana ;)
  • Like 1
  • @ Nicu Cosmin
   Roxana B check icon
   Lasa ca mai bine e in engleza.Are expunere mai mare.La cita "expunere"a avut in Ro, nu cred ca i-ar fi folosit un mesaj in romana.La urma urmei limba oficiala in tenis este totusi engleza.
   • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult