Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Mihaela Buzărnescu a câștigat primul trofeu din viața ei și ocupă de azi locul 20 WTA. Mesajul Simonei Halep: „Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20”

Mihaela Buzărnescu - San Jose

(Foto: Guliver/Getty Images)

Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu din carieră, după ce a întrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, în finala competiţiei de categorie Premier de la San Jose. 

Buzărnescu ajunge astfel de azi pe locul 20 WTA. Ea a declarat că îi pare rău că nu au fost jucătoare americane în finală, dar se bucură că, prin succesul obţinut, va fi pe afişul viitoarei ediţii a competiţiei californiene.

„Sper că mai pot evolua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine", a declarat Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere, scrie News.ro.

Simona Halep, liderul WTA, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzărnescu.

„Atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20 WTA", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cand o sa terminam cu raportarea Mihaelei la domnisoara Halep. Ceva despre greutatile si cumpenele prin care a trecut aceasta jucatoare pentru a ajunge in top nu v-ar interesa ? Miss Halep este puf, pe cat a incercat-o viata pe Mihaela, o diferenta si ceva de invatat cred ca ati putea procesa...si inca ceva, a reusit prin propriile ei forte....Bravo !
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Tocmai am auzit un comentariu de la Banciu: Mihaela Buzarnescu.....risca sa ajunga nr 1 mondial si noi nu stim nimic despre ea.....
  • Like 0
 • Bravo Mihaela! Cat mai repede sa fii in top 10!
  • Like 0
 • Se repeta istoria dar in varianta feminina! Doar ca sunt niste permutari sau combinari de date pe acolo! Buzarnescu nascuta in aceeasi luna cu Tiriac dar are din "nastyiul" lui Nastase. Poate fi combinatia perfecta! Hwo knows!
  • Like 0
 • Roxana B check icon
  Go for it Mihaela! Best of luck at Montreal and US Open! Congrats!
  • Like 1
 • Simona Halep putea sa o felicite (si) in romana ;)
  • Like 1
  • @ Nicu Cosmin
   Roxana B check icon
   Lasa ca mai bine e in engleza.Are expunere mai mare.La cita "expunere"a avut in Ro, nu cred ca i-ar fi folosit un mesaj in romana.La urma urmei limba oficiala in tenis este totusi engleza.
   • Like 1


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult