Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Mike Tyson vine în Senatul României

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita miercuri România. 

Acesta va merge și la Senat, americanul intenţionând să viziteze clădirea Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului.

În vârstă de 50 de ani, fostul campion absolut la categoria grea va fi prezent la lansarea unei băuturi energizante. 

„În şedinţa de miercuri dimineaţă a plenului Senatului va veni şi domnul Mike Tyson, recunoscut în lumea sportului şi a entertainmentului, dar şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul şedinţei Senatului”, a spus, marţi, Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte al Senatului.

Supranumit Iron Mike, fostul campion mondial rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Interesanta poza aia cu porumbelul pe care îl pupă-n cioc Tyson ... noroc că păsările n-au urechi, că alfel nu vedeam bine sărmana creatură.
  • Like 0
 • Cine l-a invitat? Ce cauta asta in parlament? La asa parlament asa invitati. Un om cu adevarat de valoare n-ar fi fost pe gustul lor..
  • Like 0
  • @ Zugravu Mircea
   Catalin check icon
   ...va fi prezent la lansarea unei băuturi energizante.
   Pesemne ca alesii nostri au nevoie de ceva bauturi energizante. Ca doar vin alegerile.
   • Like 0
 • check icon
  Ce o avea cu stampila primariei nu pot intelege. Parca parlamentul e unitatea aia de stat unde se fac (si desfac) legi si se incearca diriguirea tarii...
  Inteleg ca Tyson vine sa lanseze (inca ) o bautura energizanta dar tot nu pricep ce-i cu prezenta la sedinta.
  Insa, cu umor imi aduc aminte cum nea Nelu s-a afisat la bratul lui Michael Jackson. Pe cand isi face Iohannis un selfie cu Kim Kardashian?
  • Like 0
 • george check icon
  E bine ca participa la dezbaterile Senatului.Inseamna ca e mare, mare de tot.Nici Regele nu a participat la dezbateri in senat, ca aparitia aceea in Parlament a fost altceva.
  Daca se merge asa, eu zic sa participe la dezbateri si castigatorii ghetei de aur, si campioni de kickboxing, alti asemenea, eventual sa -si dea cu parerea la dobanda de referinta, angajarea unor credite de natiunea noastra, la dezvoltarea sistemului de irigatii.Cine stie, poate ca in comparatie cu alesii nostri, chiar vor avea idei bune.........................................................
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult