Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Mike Tyson vine în Senatul României

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita miercuri România. 

Acesta va merge și la Senat, americanul intenţionând să viziteze clădirea Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului.

În vârstă de 50 de ani, fostul campion absolut la categoria grea va fi prezent la lansarea unei băuturi energizante. 

„În şedinţa de miercuri dimineaţă a plenului Senatului va veni şi domnul Mike Tyson, recunoscut în lumea sportului şi a entertainmentului, dar şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul şedinţei Senatului”, a spus, marţi, Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte al Senatului.

Supranumit Iron Mike, fostul campion mondial rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Interesanta poza aia cu porumbelul pe care îl pupă-n cioc Tyson ... noroc că păsările n-au urechi, că alfel nu vedeam bine sărmana creatură.
  • Like 0
 • Cine l-a invitat? Ce cauta asta in parlament? La asa parlament asa invitati. Un om cu adevarat de valoare n-ar fi fost pe gustul lor..
  • Like 0
  • @ Zugravu Mircea
   Catalin check icon
   ...va fi prezent la lansarea unei băuturi energizante.
   Pesemne ca alesii nostri au nevoie de ceva bauturi energizante. Ca doar vin alegerile.
   • Like 0
 • check icon
  Ce o avea cu stampila primariei nu pot intelege. Parca parlamentul e unitatea aia de stat unde se fac (si desfac) legi si se incearca diriguirea tarii...
  Inteleg ca Tyson vine sa lanseze (inca ) o bautura energizanta dar tot nu pricep ce-i cu prezenta la sedinta.
  Insa, cu umor imi aduc aminte cum nea Nelu s-a afisat la bratul lui Michael Jackson. Pe cand isi face Iohannis un selfie cu Kim Kardashian?
  • Like 0
 • george check icon
  E bine ca participa la dezbaterile Senatului.Inseamna ca e mare, mare de tot.Nici Regele nu a participat la dezbateri in senat, ca aparitia aceea in Parlament a fost altceva.
  Daca se merge asa, eu zic sa participe la dezbateri si castigatorii ghetei de aur, si campioni de kickboxing, alti asemenea, eventual sa -si dea cu parerea la dobanda de referinta, angajarea unor credite de natiunea noastra, la dezvoltarea sistemului de irigatii.Cine stie, poate ca in comparatie cu alesii nostri, chiar vor avea idei bune.........................................................
  • Like 1


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult