Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Până în 25 noiembrie se poate aplica pentru patru burse de 32.000 de euro, la Transilvania Executive Education MBA

TEE Executive MBA

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și EVERGENT Investments, în parteneriat cu Republica.ro, au dat startul unei competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu în valoare totală de 32.000 de euro, la TEE Executive MBA - Management General. Programul este 100% britanic, iar diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Programul este 100% britanic, iar diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham, se arată într-un comunicat al Transilvania Executive Education.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat. Aceștia pot aplica până în 25 noiembrie a.c., inclusiv.

Calendar:

  • 17 noiembrie, în intervalul 18.30 – 19.15, pe platforma ZOOM, va avea loc o sesiune Q&A, coordonată de Andrew Taylor, directorul programului Executive MBA
  • 25 noiembrie – deadline înscrieri pe site-ul MBA
  • 26 noiembrie – 8 decembrie: Evaluarea candidaților
  • 9 decembrie: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:

- un business plan folosind modelul din formularul de înscriere;

- un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze?

2. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

3. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

4. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

„Dacă te gândești să aplici pentru o bursă, iată câteva sfaturi: când redactezi aplicația, recomandarea noastră este să demonstrezi, în scris, că ai o gândire analitică și critică. Cu alte cuvinte, poți folosi modele, teorii pentru a identifica tipare, pentru a da sens soluțiilor propuse și poți vedea semnificațiile strategice, problemele și oportunitățile în explicații. Programul Executive MBA este conceput pentru a dezvolta această capacitate, așa încât după cei doi ani de studiu vei observa schimbari majore în stilul tău de management, dar și în comunitatea din care faci parte. Mult succes!”, declară Andrew Taylor, directorul programului Executive MBA.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023. Sunt organizate în 12 module - strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală –, predate de profesori de la universități din Europa, Statele Unite ale Americii, precum și din România. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult