Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Peste 3.000 de participanți si aproape 200 de specialiști în Internet și tehnologie vin la iCEE.fest, săptămâna aceasta

iCEE.fest 2018

Reprezentanții a peste 140 de companii mari, precum Netflix, Google, Facebook, Shazam, The New York Times, CNN, El Mundo, și aproape 200 de experți din tehnologie, transformare digitală și comunicare online se adună la București, joi și vineri, la iCEE.fest.

Anul acesta, organizatorii propun nouă linii de conținut, care vor rula pe șapte scene. Printre vorbitori se numără Gerd Leonhard, autorul lucrării „Technology vs. Humanity", David Schneider, co-scenarist al comediei „The Death of Stalin", Brian Wong, fondator Kiip, Grant Sabatier, milionar în bitcoin și fondator al inițiativei „Millenial Money", Carsten Maple, expert în cyber-security.

Participanții vor putea asista la momente de stand-up comedy susținute de actorul și comediantul britanic Jeff Leach, gazda festivalului, precum si la concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfășura în “The Summer Playground” – zona de socializare și distracție a festivalului.

Vânzarea biletelor la festival se oprește luni. 

Ziua 1 de festival e descrisă aici, iar Ziua 2 este descrisă aici

iCEE.fest – Interactive Central & Eastern Europe Festival 2018 – în cifre:

95 de ore de conținut

7 scene separate

Upgrade – transformare digitală, marcom, creativitate, VR/AR

Focus 1 – conținut online, soluții de monetizare

Focus 2 – sănătate digitală, e-commerce, retail

Focus 3 – impactul tehnologiei în democrație si guvernare

Focus 4 – e-health, antreprenoriat si investiții

VIP 1 si 2 – strategie si top management

9 macro-trenduri si domenii distincte din domeniul digital, tehnologie si comunicare online

Distruption by Tech / Impactul tehnologiei în business si societate

VR/AR & Creativity / Noile tehnologii de comunicare digitală

Advertising & Marcom / Tendințele în marketing si vânzări

Content & Adtech / Jurnalism digital, conținut si metode de monetizare a traficului

eCommerce & Retail / Marketing bazat pe performanță si tehnici de vânzări online

Fintech & Blockchain / Impactul monedelor si băncilor virtuale în domeniul financiar

Health & MedTech / Transformarea sistemului medical si farma

Tech vs Democracy / Impactul Internetului în comunicarea politică si publică

Startups & Investments / Investiții si sfaturi pentru companiile la început de drum

145 de companii mari din digital & tech au delegat 177 de vorbitori, traineri si manageri. Acestora li se adaugă 13 vedete internaționale în domeniul lor (autori de cărți, speakeri independenți)

1 zonă outdoor „iCEE.fest Summer Playground” pentru networking, food & drinks, party

3 ore de concerte live cu Arme, Suie Paparude, The Mono Jacks

3.300 de participanți din 22 de țări

iCEE.fest este organizat în parteneriat cu Orange si are printre susținători BCR, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola, Samsung si alți parteneri.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult