Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Plângere penală pentru Florin Iordache după gestul obscen din plenul Parlamentului

Florin Iordache, gest obscen

(Foto captura video)

Pe numele deputatului PSD Florin Iordache urmează să fie depusă o plângere penală, după gestul obscen făcut de acesta în plenul Camerei Deputaţilor, a anunțat Asociația Voci pentru Democrație și Justiţie.

„Asociația Voci pentru Democrație depune o plângere la Secția 17 de Poliție din cadrul DGPMB - Poliția Sectorului 5 împotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a arătat gesturi obscene în plenul Parlamentului României față de participanți.

Considerăm că Parlamentul României nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere și argumentare a unor politici publice, de adoptare a legilor bune și constituționale pentru țară, de respectare a angajamentelor internaționale asumate și de respect față de cetățenii României reprezentați de către acești demnitari iar nu a comportamentelor indecente”, a scris Asociația Voci pentru Democrație, pe Facebook.

Deputatul Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție în timpul ședinței de plen a forului legislativ.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • De ce blurați degetele lui Ciordache? Păi el ni le-a arătat ca să le vedem, nu?
    Iar datoria jurnaliștilor este de a informa corect și complet publicul.
    Dați fotografia și videoclipul în clar. Trebuie să știe toată lumea cu cine avem de-a face!
    • Like 1
  • sunt femeie si sunt atat de jignita,de insultata de gestul neasteptat care m-a socat urmarind stirile pe digi postul meu de suflet incat cer prietenilor republica consiliere pt a-l da pe acest derbereu in judecata pt imaginea pe care a trebuit s-o explic nepotei mele de 8 ani.pe cati ne mai gonesc astia din tara?cred ca romanii au gresit fugind unde au vazut cu ochii.ce-ar fi facut maleficii astia cu milioanele de creiere si brate puternice daca ar fi ramas ?
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult