Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Plângere penală pentru Florin Iordache după gestul obscen din plenul Parlamentului

Florin Iordache, gest obscen

(Foto captura video)

Pe numele deputatului PSD Florin Iordache urmează să fie depusă o plângere penală, după gestul obscen făcut de acesta în plenul Camerei Deputaţilor, a anunțat Asociația Voci pentru Democrație și Justiţie.

„Asociația Voci pentru Democrație depune o plângere la Secția 17 de Poliție din cadrul DGPMB - Poliția Sectorului 5 împotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a arătat gesturi obscene în plenul Parlamentului României față de participanți.

Considerăm că Parlamentul României nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere și argumentare a unor politici publice, de adoptare a legilor bune și constituționale pentru țară, de respectare a angajamentelor internaționale asumate și de respect față de cetățenii României reprezentați de către acești demnitari iar nu a comportamentelor indecente”, a scris Asociația Voci pentru Democrație, pe Facebook.

Deputatul Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție în timpul ședinței de plen a forului legislativ.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • De ce blurați degetele lui Ciordache? Păi el ni le-a arătat ca să le vedem, nu?
    Iar datoria jurnaliștilor este de a informa corect și complet publicul.
    Dați fotografia și videoclipul în clar. Trebuie să știe toată lumea cu cine avem de-a face!
    • Like 0
  • sunt femeie si sunt atat de jignita,de insultata de gestul neasteptat care m-a socat urmarind stirile pe digi postul meu de suflet incat cer prietenilor republica consiliere pt a-l da pe acest derbereu in judecata pt imaginea pe care a trebuit s-o explic nepotei mele de 8 ani.pe cati ne mai gonesc astia din tara?cred ca romanii au gresit fugind unde au vazut cu ochii.ce-ar fi facut maleficii astia cu milioanele de creiere si brate puternice daca ar fi ramas ?
    • Like 1


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult