Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea mită 1,25 milioane lei. UPDATE: Buzatu, reținut sâmbătă dimineața de procurorii DNA Iași

Dumitru Buzatu

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins, vineri seară, în flagrant de procurorii DNA. El este acuzat că ar fi primit mită de 1,25 milioane de lei pentru un contract. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune colegilor excluderea lui Buzatu din partid, scrie News.ro.

UPDATE: Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineața de procurorii DNA Iaşi

UPDATE: Dumitru Buzatu a fost adus la locuința sa. „O să aflați”, a declarat el atunci când a fost întrebat de reporteri ce s-a întâmplat și dacă a luat șpagă. (sursa Libertatea)

UPDATE: Mascații sunt la locuința lui Buzatu, în județul Vaslui, scrie Libertatea, care publică imagini surprinse în această seară în fața locuinței liderului PSD  

Foto Libertatea

UPDATE: Flagrantul a fost realizat cu bani marcați de DNA la un restaurant unde președintele CJ Vaslui lua masa, scrie G4Media care citează surse apropiate anchetei.

„Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la începutul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • După schimbările fiscale pe care le-a copt la foc iute, PSD nu prea mai are cu ce să încânte electoratul așa că a trecut la planul B: să arate ce toleranță zero are la corupție. Poate mai salvează câteva voturi...
    Mai bine ar spune cu ce l-a supărat Buzatu pe Ciolacu, de l-a dat pe mâna DNA-ului.
    Cât despre DNA, dacă ar fi funcționat liber și independent, pușcăriile s-ar fi umplut și ar fi dat pe-afară, la scurtă vreme de la înființarea acestei instituții (2002).
    • Like 0
  • "...domnului Buzatu"...? "Domnule" Ciolacu, ăsta e apelativul potrivit unui baron PSD infractor? Nu vă e rușine? Adunătură de mizerabili....
    • Like 2


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult