Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există. (...) Oricum sunteți toți niște proști!” - surse

Dumitru Buzatu - PSD Vaslui - Foto Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos/George Călin

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a pus la îndoială luni, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului, existența coronavirusului, apoi, i-a catalogat pe liderii social-democrați drept „niște proști”, neștiind că a uitat să închidă microfonul, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la reuniune.

„Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu, care a participat la şedinţa din Kiseleff prin intermediul sistemului online. La final, fără să își dea seama că nu a închis microfonul, a spus: „Oricum, sunteți toți niște proști!”, au mai explicat sursele citate, scrie G4Media.

Proiectul de lege al guvernului privind carantina și izolarea a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Afirmatia cu microfonul uitat deschis....mai ca e valabila! Vorbeau doar intre ei, in comitetul executiv!
  • Like 0
 • Dece moldova a incaput pe mana nemernicilor? Toata regiunea a fost infestata de virusul ticalosilor excomunisti. Nu vezi la conducere un om, toti sunt niste brute caricaturale. Si nu este numai cazul amaratei de moldova. Si-au consolidat puterea prin mentinerea inculturii, needucatiei si gonirea tineretului care le-ar fi putut deveni adversari. Mentinerea saraciei este o metoda buna pentru ticalosii aflati la conducere de 30 de ani.
  • Like 2
  • @ Mircea Zugravu
   De ce ? Pt ca mereu am votat liste si nu oameni , am votat mereu partide pe chestii de simpatie de ultim moment si nu dupa intreaga lor istorie post decembrista. Si cam asa ceva a vrut si Dragnea-Dancila sa faca cu intreaga Romanie, sa o faca captiva pt psd, ca ei sa fie mereu la guvernare si la administrarea centrala a Romaniei, indiferent ce ar fi zis UE sau opozitia din tara si opinia publica.
   • Like 1
 • Priviti fizionomia fetei fara fata a acestui NIMIC
  • Like 3
 • Frate, ne meritam soarta, votam mereu un partid de idioti notorii si pungasi penibili. Ca si aia care au facut scandal dupa ce au intrat in shaormerie fara masca. Nu credeti ca exista virusul? Perfect, dati o declaratie in acest sens si daca vi se intampla, sa fiti lasati sa muriti in chinuri..... Fara bani cheltuiti de pomana pentru imbecili, eu personal nu am chef sa platesc taxe pentru ca banii aia, munciti de mine, sa se duca pe apa sambetei in incercarea de a salva astfel de idioti daca ii loveste cumva boala in care nu cred. Sa cheme doctorul, iar ala sa spuna: "nu exista boala dumitale, oricum esti un prost! Moarte fericita!!!
  • Like 5


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult