Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există. (...) Oricum sunteți toți niște proști!” - surse

Dumitru Buzatu - PSD Vaslui - Foto Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos/George Călin

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a pus la îndoială luni, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului, existența coronavirusului, apoi, i-a catalogat pe liderii social-democrați drept „niște proști”, neștiind că a uitat să închidă microfonul, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la reuniune.

„Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu, care a participat la şedinţa din Kiseleff prin intermediul sistemului online. La final, fără să își dea seama că nu a închis microfonul, a spus: „Oricum, sunteți toți niște proști!”, au mai explicat sursele citate, scrie G4Media.

Proiectul de lege al guvernului privind carantina și izolarea a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Afirmatia cu microfonul uitat deschis....mai ca e valabila! Vorbeau doar intre ei, in comitetul executiv!
  • Like 0
 • Dece moldova a incaput pe mana nemernicilor? Toata regiunea a fost infestata de virusul ticalosilor excomunisti. Nu vezi la conducere un om, toti sunt niste brute caricaturale. Si nu este numai cazul amaratei de moldova. Si-au consolidat puterea prin mentinerea inculturii, needucatiei si gonirea tineretului care le-ar fi putut deveni adversari. Mentinerea saraciei este o metoda buna pentru ticalosii aflati la conducere de 30 de ani.
  • Like 2
  • @ Mircea Zugravu
   De ce ? Pt ca mereu am votat liste si nu oameni , am votat mereu partide pe chestii de simpatie de ultim moment si nu dupa intreaga lor istorie post decembrista. Si cam asa ceva a vrut si Dragnea-Dancila sa faca cu intreaga Romanie, sa o faca captiva pt psd, ca ei sa fie mereu la guvernare si la administrarea centrala a Romaniei, indiferent ce ar fi zis UE sau opozitia din tara si opinia publica.
   • Like 1
 • Priviti fizionomia fetei fara fata a acestui NIMIC
  • Like 3
 • Frate, ne meritam soarta, votam mereu un partid de idioti notorii si pungasi penibili. Ca si aia care au facut scandal dupa ce au intrat in shaormerie fara masca. Nu credeti ca exista virusul? Perfect, dati o declaratie in acest sens si daca vi se intampla, sa fiti lasati sa muriti in chinuri..... Fara bani cheltuiti de pomana pentru imbecili, eu personal nu am chef sa platesc taxe pentru ca banii aia, munciti de mine, sa se duca pe apa sambetei in incercarea de a salva astfel de idioti daca ii loveste cumva boala in care nu cred. Sa cheme doctorul, iar ala sa spuna: "nu exista boala dumitale, oricum esti un prost! Moarte fericita!!!
  • Like 5


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult