Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Primele imagini cu Liviu Dragnea de la încarcerare: încătușat și fără mustață

Liviu Dragnea fără mustață

Foto: Digi24

Liviu Dragnea a fost adus marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a depus o contestaţie în anulare a pedepsei din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În imaginile prezentate de televiziuni, primele de la încarcerarea fostului lider al PSD, se poate vedea că acesta și-a ras mustața.

Prin contestația depusă pe 18 octombrie, Dragnea încearcă să scape de condamnarea de trei ani și jumătate pe care o execută în prezent la Penitenciarul Rahova.

Următorul termen a fost stabilit de instanță pentru 10 decembrie, dată până la care Liviu Dragnea trebuie să își angajeze un avocat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ovo check icon
  L-o fi ras Cumpănaşu? Ca tot se lăuda el că o să radă toți infractorii!
  • Like 0
 • poate ne face o bucurie si pana in Craciun iese.. am vazut ca schema cu rejudecarea a tinut si la Hrebenciuc.
  Imi era dor sa ies in strada iarna pe ger.
  • Like 0
 • Bine ca nu e descatusat si cu mustata
  • Like 2


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult