Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Primele imagini cu Liviu Dragnea de la încarcerare: încătușat și fără mustață

Liviu Dragnea fără mustață

Foto: Digi24

Liviu Dragnea a fost adus marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a depus o contestaţie în anulare a pedepsei din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În imaginile prezentate de televiziuni, primele de la încarcerarea fostului lider al PSD, se poate vedea că acesta și-a ras mustața.

Prin contestația depusă pe 18 octombrie, Dragnea încearcă să scape de condamnarea de trei ani și jumătate pe care o execută în prezent la Penitenciarul Rahova.

Următorul termen a fost stabilit de instanță pentru 10 decembrie, dată până la care Liviu Dragnea trebuie să își angajeze un avocat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ovo check icon
  L-o fi ras Cumpănaşu? Ca tot se lăuda el că o să radă toți infractorii!
  • Like 0
 • poate ne face o bucurie si pana in Craciun iese.. am vazut ca schema cu rejudecarea a tinut si la Hrebenciuc.
  Imi era dor sa ies in strada iarna pe ger.
  • Like 0
 • Bine ca nu e descatusat si cu mustata
  • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult