Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Primele imagini cu Liviu Dragnea de la încarcerare: încătușat și fără mustață

Liviu Dragnea fără mustață

Foto: Digi24

Liviu Dragnea a fost adus marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a depus o contestaţie în anulare a pedepsei din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În imaginile prezentate de televiziuni, primele de la încarcerarea fostului lider al PSD, se poate vedea că acesta și-a ras mustața.

Prin contestația depusă pe 18 octombrie, Dragnea încearcă să scape de condamnarea de trei ani și jumătate pe care o execută în prezent la Penitenciarul Rahova.

Următorul termen a fost stabilit de instanță pentru 10 decembrie, dată până la care Liviu Dragnea trebuie să își angajeze un avocat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ovo check icon
  L-o fi ras Cumpănaşu? Ca tot se lăuda el că o să radă toți infractorii!
  • Like 0
 • poate ne face o bucurie si pana in Craciun iese.. am vazut ca schema cu rejudecarea a tinut si la Hrebenciuc.
  Imi era dor sa ies in strada iarna pe ger.
  • Like 0
 • Bine ca nu e descatusat si cu mustata
  • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult