Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Proprietarul Pro TV, miliardarul ceh Petr Kellner, a murit într-un accident de elicopter în Alaska

Petr Kellner

Foto: Mafra Petr Topic / iDNES.cz / Profimedia

Proprietarul Pro TV, miliardarul ceh Petr Kellner, cea mai bogată persoană din Republica Cehă conform Forbes, a murit sâmbătă, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit lângă un ghețar din Alaska, anunță stirileprotv.ro.

Petr Kellner, fondator și acționarul majoritar al PPF, cu o avere a fost estimată de Forbes la 15,7 miliarde de dolari, se afla la bordul elicopterului Airbus AS350 B3 când s-a prăbușit lângă Ghețarul Knik, potrivit Bloomberg.

În accident au murit și alte patru persoane - doi ghizi, pilotul elicopterului și un turist. Petr Kellner se afla într-o excursie când a avut loc accidentul.

Autoritățile au fost alertate după ce mai multe resturi ale elicopterului au fost observate în zona Ghețarului Knik.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • antonia check icon
    Si miliardarii mor cateodata...
    • Like 0
  • Suspect , nu imi miroase bine. Elicopterele astea parca sunt facute de Dacia in anii 80.
    • Like 0

Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult