Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Protest față de amendamentele la legea grațierii. „România cere: fără grațiere”

Peste 1.000 de oameni s-au adunat, duminică seara, în Piața Victoriei și au plecat în marș spre Palatul Parlamentului. Manifestanții strigă „România cere fără grațiere”, „La închisoare, nu la guvernare” și „Nu vrem să fim o nație de hoți”.

Manifestanţii au pancarte pe care scrie "Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit" sau "Obosiţi, dar tot aici".

Protestul a fost anunţat pe Facebook, de către comunitatea Corupția Ucide, iar deviza sa este "Stop Joc. În Democraţie, Corupţii Stau La Puşcărie”.  

Un protest asemănător are loc și la Sibiu, unde câteva sute de persoane își manifestă dezaprobarea față de proiectele de modificări legislative care favorizează corupția.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult