Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Protest față de amendamentele la legea grațierii. „România cere: fără grațiere”

Peste 1.000 de oameni s-au adunat, duminică seara, în Piața Victoriei și au plecat în marș spre Palatul Parlamentului. Manifestanții strigă „România cere fără grațiere”, „La închisoare, nu la guvernare” și „Nu vrem să fim o nație de hoți”.

Manifestanţii au pancarte pe care scrie "Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit" sau "Obosiţi, dar tot aici".

Protestul a fost anunţat pe Facebook, de către comunitatea Corupția Ucide, iar deviza sa este "Stop Joc. În Democraţie, Corupţii Stau La Puşcărie”.  

Un protest asemănător are loc și la Sibiu, unde câteva sute de persoane își manifestă dezaprobarea față de proiectele de modificări legislative care favorizează corupția.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult