Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Protestatarii au încercat să formeze un lanț uman pentru a opri provocările galeriilor

În ciuda incidentelor de la protestul din București de miercuri seară, solidaritatea a câștigat, iar un exemplu sunt și persoanele care și-au pus în pericol integritatea fizică în încercarea de a face un lanț uman și de a opri provocările galeriilor. 

Mai jos sunt fotografii de aseară:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mai oameni buni,,,voi nu vedeti ca astia nu stiu decat de frica?Voi nu vedeti ca pe Dragnea il doare,,,undeva de poporul roman care a iesit in strada?Cand o sa intelegeti ca trebuie sa facem asa cum a facut poporul islandez?Chiar suntem un popor de,,,,,puneti voi ce vreti.Nu vedeti ca,,guvernantii nu stiu decat de frica?Rusine,,rusine sa va fie,,astea-s vorbe goale ce din coada vor sa sune.Nu rusine,,,frica sa le fie.
  • Like 0
 • Ioan check icon
  Am vazut ce s-a intamplat in piata. Am vazut un barbat oprindu-l pe un huligan, repetand obsesiv "nu asa". Si era foarte determinat si foarte tanar.Felicitari! Merita din plin sa stea alaturi de "femeia din piata". Manifestantii pasnici au fost inteligenti si demni, detasandu-se categoric de pleava galeriilor si a guvernului; laudabil si ca gest si ca atitudine!
  • Like 0
 • DanM check icon
  Antena3- ce canalii, o dau la-ntors dupa cum simt ca se schimba raportul de forte. Au venit prea multi protestatari de la mall, probabil. RTV- ce dobitoci- consecventzi in orbire/prostie...
  Pregatiti fularele, caciulele si ghetele. Li s-au inmuiat picioarele! Sa vezi acum ce fracturi logice la acesti "jurnalisti"! presimt ca Dragoteasca va fraterniza cu poporu'...
  • Like 0
  • @ DanM
   Bayard check icon
   Aia la Antena 3 se simt tradati ca nu s-a dat ordonanta de gratiere... Voiculescu nu beneficiaza de nimic din scnadalul asta si le este frica sa nu cumva sa renunte complet la gratiere ulterior. Atata tot
   • Like 0
  • @ DanM
   Ioan check icon
   Legat de Antena-3: nu stiu daca sunt canalii, dar stiu ca era odata un om care zicea "traim in Romania si aceasta ne ocupa tot timpul"; acum, bantuie prin Romania un ins vandut care-i poarta numele... -cat de departe sunt ceilalti, chiar ca nu ma intereseaza!
   • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult