Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Protestatarii au încercat să formeze un lanț uman pentru a opri provocările galeriilor

În ciuda incidentelor de la protestul din București de miercuri seară, solidaritatea a câștigat, iar un exemplu sunt și persoanele care și-au pus în pericol integritatea fizică în încercarea de a face un lanț uman și de a opri provocările galeriilor. 

Mai jos sunt fotografii de aseară:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mai oameni buni,,,voi nu vedeti ca astia nu stiu decat de frica?Voi nu vedeti ca pe Dragnea il doare,,,undeva de poporul roman care a iesit in strada?Cand o sa intelegeti ca trebuie sa facem asa cum a facut poporul islandez?Chiar suntem un popor de,,,,,puneti voi ce vreti.Nu vedeti ca,,guvernantii nu stiu decat de frica?Rusine,,rusine sa va fie,,astea-s vorbe goale ce din coada vor sa sune.Nu rusine,,,frica sa le fie.
  • Like 0
 • Ioan check icon
  Am vazut ce s-a intamplat in piata. Am vazut un barbat oprindu-l pe un huligan, repetand obsesiv "nu asa". Si era foarte determinat si foarte tanar.Felicitari! Merita din plin sa stea alaturi de "femeia din piata". Manifestantii pasnici au fost inteligenti si demni, detasandu-se categoric de pleava galeriilor si a guvernului; laudabil si ca gest si ca atitudine!
  • Like 0
 • DanM check icon
  Antena3- ce canalii, o dau la-ntors dupa cum simt ca se schimba raportul de forte. Au venit prea multi protestatari de la mall, probabil. RTV- ce dobitoci- consecventzi in orbire/prostie...
  Pregatiti fularele, caciulele si ghetele. Li s-au inmuiat picioarele! Sa vezi acum ce fracturi logice la acesti "jurnalisti"! presimt ca Dragoteasca va fraterniza cu poporu'...
  • Like 0
  • @ DanM
   Bayard check icon
   Aia la Antena 3 se simt tradati ca nu s-a dat ordonanta de gratiere... Voiculescu nu beneficiaza de nimic din scnadalul asta si le este frica sa nu cumva sa renunte complet la gratiere ulterior. Atata tot
   • Like 0
  • @ DanM
   Ioan check icon
   Legat de Antena-3: nu stiu daca sunt canalii, dar stiu ca era odata un om care zicea "traim in Romania si aceasta ne ocupa tot timpul"; acum, bantuie prin Romania un ins vandut care-i poarta numele... -cat de departe sunt ceilalti, chiar ca nu ma intereseaza!
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult