Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Remus Pricopie, propunerea de premier a PSD și Pro România

Remus Pricopie

Foto: Inquam Photos / George Călin

Lideru PSD, Marcel Ciolacu. și liderul Pro România, Victor Ponta, au anunțat că vor merge la Cotroceni cu o propunere comună de premier: Remus Pricopie, rector al SNSPA și fost ministru al Educației în Guvernul Ponta.

„Mergem cu o singură nominalizare la Guvern, în persoana lui Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru al Educației, un proeuropean și un proamerican”, a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, după ce s-a întâlnit cu Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu.

„Cred că au câştigat românii. Democraţia, economia şi sănătatea românilor sunt mai sigure din acest moment, după ce a fost îndepărtat acest Guvern. Scorul de 261 de voturi este un scor impresionant până şi pentru noi, câţi oameni au putut să voteze astăzi îndepărtarea Guvernului”, a mai spus, potrivit Digi24, Ciolacu, despre rezultatul moțiunii de cenzură.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va avea joi consultări cu partidele, urmând ca după aceea să anunțe numele persoanei desemnate să formeze noul Guvern. 

Iohannis a subliniat din nou că și dorește alegeri anticipate.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult