Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Remus Pricopie, propunerea de premier a PSD și Pro România

Remus Pricopie

Foto: Inquam Photos / George Călin

Lideru PSD, Marcel Ciolacu. și liderul Pro România, Victor Ponta, au anunțat că vor merge la Cotroceni cu o propunere comună de premier: Remus Pricopie, rector al SNSPA și fost ministru al Educației în Guvernul Ponta.

„Mergem cu o singură nominalizare la Guvern, în persoana lui Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru al Educației, un proeuropean și un proamerican”, a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, după ce s-a întâlnit cu Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu.

„Cred că au câştigat românii. Democraţia, economia şi sănătatea românilor sunt mai sigure din acest moment, după ce a fost îndepărtat acest Guvern. Scorul de 261 de voturi este un scor impresionant până şi pentru noi, câţi oameni au putut să voteze astăzi îndepărtarea Guvernului”, a mai spus, potrivit Digi24, Ciolacu, despre rezultatul moțiunii de cenzură.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va avea joi consultări cu partidele, urmând ca după aceea să anunțe numele persoanei desemnate să formeze noul Guvern. 

Iohannis a subliniat din nou că și dorește alegeri anticipate.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult