Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

România se luptă pentru bronzul european. Fără Cristina Neagu, jucătoarele noastre au pierdut semifinala contra Rusiei

România a pierdut semifinala cu Rusia de la Campionatul European de Handbal 28-22. Mâine, România se luptă pentru bronzul european.

Sportivele din România au condus până aproape de finalul primei reprize, când Rusia a egalat și a reușit să încheie prima jumătate cu un gol în plus. În a doua repriză, România a alergat după egalare, dar Rusia s-a distanțat pe final.

În cealaltă semifinală, de la ora 22.00, se vor întâlni campioana mondială Franţa şi Olanda.

Cristina Neagu: I will be back!

De la partidă a lipsit Cristina Neagu, accidentată în meciul cu Ungaria. Ea și-a încurajat colegele din tribune.

Aceasta le transmisese un mesaj de încurajare coechipierelor ei cu câteva ore înainte de meci: „Haideți, fetelor, din toată inima pentru România!", a scris Cristina pe Instagram.

Cristina Neagu a postat și o imagine cu piciorul accidentat, imobilizat într-o orteză, și cu hashtagul „I will be back”.


Romania la CE de handbal feminin
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult