Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

România se luptă pentru bronzul european. Fără Cristina Neagu, jucătoarele noastre au pierdut semifinala contra Rusiei

România a pierdut semifinala cu Rusia de la Campionatul European de Handbal 28-22. Mâine, România se luptă pentru bronzul european.

Sportivele din România au condus până aproape de finalul primei reprize, când Rusia a egalat și a reușit să încheie prima jumătate cu un gol în plus. În a doua repriză, România a alergat după egalare, dar Rusia s-a distanțat pe final.

În cealaltă semifinală, de la ora 22.00, se vor întâlni campioana mondială Franţa şi Olanda.

Cristina Neagu: I will be back!

De la partidă a lipsit Cristina Neagu, accidentată în meciul cu Ungaria. Ea și-a încurajat colegele din tribune.

Aceasta le transmisese un mesaj de încurajare coechipierelor ei cu câteva ore înainte de meci: „Haideți, fetelor, din toată inima pentru România!", a scris Cristina pe Instagram.

Cristina Neagu a postat și o imagine cu piciorul accidentat, imobilizat într-o orteză, și cu hashtagul „I will be back”.


Romania la CE de handbal feminin
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult