Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

România a pierdut partida cu Ungaria, dar s-a calificat în semifinale. Cristina Neagu, accidentată

Accidentare Cristina Neagu

România a pierdut meciul împotriva Ungariei, la scorul 29-31, dar s-a calificat în semifinale, după victoria naționalei Olandei în fața Germaniei. Din păcate însă, Cristina Neagu s-a accidentat la genunchi sfârșitul partidei și va lipsi cel mai probabil de la partida împotriva Rusiei. GSP a relatat că joi dimineață sportiva mergea în cârje și spunea că piciorul o doare și că este umflat.

UPDATE „Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă”, a transmis Federaţia Română de Handbal, pe Facebook.

A fost fault la Cristina Neagu? Arbitrele consideră că nu. Cert este că jucătoarea maghiară Planeta Szimonetta era cu o mână pe Cristina, iar handbalista noastră a călcat strâmb în alergare.

Cea mai bună jucătoare a lumii, lider al Naționalei de Handbal a României, a fost scoasă cu targa de pe teren, în minutul 52 al meciului contra Ungariei, care conta pentru accederea în semifinalele Campionatului European. În acel moment, o parte dintre jucătoarele noastre și dintre spectatorii din tribune au izbucnit în lacrimi.

Cristina Neagu a fost transportată la spital. Deocamdată nu se știe cât de gravă este accidentarea. România a pierdut meciul în fața Ungariei, 29-31, dar se poate califica în semifinale prin jocul rezultatelor.

Concluzia serii a fost trasă de jucătoarea Eliza Buceschi: „Dacă luăm prima săptămână, merităm să ne calificăm. Dacă o luăm pe a doua, nu.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult