Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Șerban Nicolae: „Și Mântuitorul a înviat tot noaptea. Toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”

News.ro scrie cum, în timp ce anunța reluarea dezbaterilor pe legea grațierii pe 19 aprilie, senatorul PSD Șerban Nicolae, președinte al Comsiei Juridice, s-a decis să ironizeze sloganul „Noaptea ca hoții” printr-o remarcă legată de Înviere.

„Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea... Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (...) să aibă loc miercuri după-amiază (...) Miercuri, 19 aprilie, pe zi, urmează să facem o nouă dezbatere”, a declarat Șerban Nicolae.

Potrivit sursei citate, Șerban Nicolae i-a ironizat și în alte rânduri pe parcursul discuțiilor pe cei care au criticat amendamentele care vizau grațierea persoanelor condamnate pentru corupție. „”Mă gândesc foarte serios să adaug la infracţiunile exceptate de la aplicarea graţierii şi faptele de corupţie, astfel încât cele 337 de persoane să nu beneficieze de graţiere şi să nu îngrozească societatea românească cu chipurile lor hâde de infractori periculoşi şi să nu genereze o stare de pericol în societatea românească”, a mai spus senatorul PSD. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Este incredibil ce parabola realizeaza acest om.L-am considerat candva ca unul documentat si asezat ,cu argumente.Cand colo isi ia voluntar si fericit rolul de nebun al regelui...
  • Like 0
 • Eu sunt ingrozit de comportamentul acestui specimen care nu arata nobletea postului pe care il ocupa. . Prin expresiile exhibate ,pare un om de hruba.Cred ca PSD ar trebui sa se "deparaziteze". Spre interesul lui. Amin.
  • Like 0
 • Cred ca tupeul mistocaresc al astuia, pe care nu-l pot numi domn, e grotesc. Suina asta isi permite sa guite, simtindu-se in siguranta, Craciunul fiind inca departe. Specimenul e pres Com Juridice a Senatului, functie de inalta demnitate publica, platit din bani publici, si isi permite sa ia la misto categorii de cetateni care-i displac. Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca Johannis ii persifla pe protestatarii de la Cotroceni, facandu-i analfabeti senili usor de dus de nas. Toti ar fi sarit de fund in sus:Parlament, Guvern, media. L-ar fi acuzat de nazism, elitism, i s-at fi cerut demisia, ceea ce ar fi fost corect.. Nenea asta, prin natura functiei, ii reprezinta pe toti, chiar si pe "domnisoarele cu barba", pe "ticalosi sau prosti". Ce presa de toata jena avem sa se stranga ciorchine sa-i dea prilejul unuia ca asta sa-si difuzeze glumitele si atacurile suburbane. Si ce asociere aberanta: nasterea lui Iisus si OUG 13 ??!!!! Asta e mai prost ca noaptea daca-i bese brebenelu' astfel de metafore caraghioase. Oare de unde o fi luat-o pe-asta cu "domnisoarele cu barba"? ALOOO, nea Dragnea, retrage-i astuia sustinerea politica pentru transmiterea de mesaje jignitoare si provocatoare. Cu reprezentanti gen Serban, Olguta, Iordache, Daea etc PSD a devenit Partidul Suprimarii Decentei. Asta se intampla cand se urca vieru'n copac...
  • Like 7
 • Ramanand strict la tema noptii, soferul serban nicolae se straduieste si chiar reuseste sa ne dovedeasca faptul ca avocatul serban nicolae este prost ca noaptea. Valabila si reciproca.
  • Like 4
 • Oameni fara Dumnezeu si vorbele lor de claca. In saptamana PATIMILOR.
  • Like 0
 • check icon
  „Toate domnișoarele cu barbă să vină la mine” ar fi spus acest șerban, dar s-ar fi tăiat la montaj pe considerente de plagiat.
  • Like 0
 • Anon check icon
  Ce e Serbanel, te oftici? Te oftici ca protestatarii v-au expus pe tine si gasca ta de gainari lumii intregi in glorioasa voastra nesimtire? Te oftici ca iti scuipa chelnerii in hamburger la Acapulco sau unde iti faci tu vacantele? Te oftici? :D
  • Like 2
 • In cazul acestui specimen deosebit de periculos prin prostia crasa aflată din abundentă in cutia lui craniană , nu pot decât sa-l copiez pe Tov Ilici și sa-i spun : " Mai animalule " .
  • Like 2
 • Anacronic si tergiversant, comportamiento acestui specimen uman, sfidatorul unei natiuni istorice, recunoscuta prin capacitate si inteligenta. Regretabil, ca legile actuale promulgate de parlament, sunt in detrimentul omului. Cáte generatii de sacrificiu, sunt necesare por revigorarea Romániei? Nimeni nu stie! Ca acest biped, si multi altii Románia este discreditata in Occident. Legea, s-au legile nu au un spectru rapid de aplicare, tergivergenta persoanelor responsabile, constituie o musa mal izares a timpului expirar. RUSINE, RUSINE MARE PTR ROMÁNIA CU ASTFEL DE SPECIMENE HUMANE!
  • Like 0
 • Acest senator emana 'idei' dintre fese. Sa fie clar: dintre propriile fese. Mai mult noaptea, cand stomacu-i digera.
  • Like 4


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult