Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Șerban Nicolae: „Și Mântuitorul a înviat tot noaptea. Toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”

News.ro scrie cum, în timp ce anunța reluarea dezbaterilor pe legea grațierii pe 19 aprilie, senatorul PSD Șerban Nicolae, președinte al Comsiei Juridice, s-a decis să ironizeze sloganul „Noaptea ca hoții” printr-o remarcă legată de Înviere.

„Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea... Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (...) să aibă loc miercuri după-amiază (...) Miercuri, 19 aprilie, pe zi, urmează să facem o nouă dezbatere”, a declarat Șerban Nicolae.

Potrivit sursei citate, Șerban Nicolae i-a ironizat și în alte rânduri pe parcursul discuțiilor pe cei care au criticat amendamentele care vizau grațierea persoanelor condamnate pentru corupție. „”Mă gândesc foarte serios să adaug la infracţiunile exceptate de la aplicarea graţierii şi faptele de corupţie, astfel încât cele 337 de persoane să nu beneficieze de graţiere şi să nu îngrozească societatea românească cu chipurile lor hâde de infractori periculoşi şi să nu genereze o stare de pericol în societatea românească”, a mai spus senatorul PSD. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Este incredibil ce parabola realizeaza acest om.L-am considerat candva ca unul documentat si asezat ,cu argumente.Cand colo isi ia voluntar si fericit rolul de nebun al regelui...
  • Like 0
 • Eu sunt ingrozit de comportamentul acestui specimen care nu arata nobletea postului pe care il ocupa. . Prin expresiile exhibate ,pare un om de hruba.Cred ca PSD ar trebui sa se "deparaziteze". Spre interesul lui. Amin.
  • Like 0
 • Cred ca tupeul mistocaresc al astuia, pe care nu-l pot numi domn, e grotesc. Suina asta isi permite sa guite, simtindu-se in siguranta, Craciunul fiind inca departe. Specimenul e pres Com Juridice a Senatului, functie de inalta demnitate publica, platit din bani publici, si isi permite sa ia la misto categorii de cetateni care-i displac. Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca Johannis ii persifla pe protestatarii de la Cotroceni, facandu-i analfabeti senili usor de dus de nas. Toti ar fi sarit de fund in sus:Parlament, Guvern, media. L-ar fi acuzat de nazism, elitism, i s-at fi cerut demisia, ceea ce ar fi fost corect.. Nenea asta, prin natura functiei, ii reprezinta pe toti, chiar si pe "domnisoarele cu barba", pe "ticalosi sau prosti". Ce presa de toata jena avem sa se stranga ciorchine sa-i dea prilejul unuia ca asta sa-si difuzeze glumitele si atacurile suburbane. Si ce asociere aberanta: nasterea lui Iisus si OUG 13 ??!!!! Asta e mai prost ca noaptea daca-i bese brebenelu' astfel de metafore caraghioase. Oare de unde o fi luat-o pe-asta cu "domnisoarele cu barba"? ALOOO, nea Dragnea, retrage-i astuia sustinerea politica pentru transmiterea de mesaje jignitoare si provocatoare. Cu reprezentanti gen Serban, Olguta, Iordache, Daea etc PSD a devenit Partidul Suprimarii Decentei. Asta se intampla cand se urca vieru'n copac...
  • Like 7
 • Ramanand strict la tema noptii, soferul serban nicolae se straduieste si chiar reuseste sa ne dovedeasca faptul ca avocatul serban nicolae este prost ca noaptea. Valabila si reciproca.
  • Like 4
 • Oameni fara Dumnezeu si vorbele lor de claca. In saptamana PATIMILOR.
  • Like 0
 • check icon
  „Toate domnișoarele cu barbă să vină la mine” ar fi spus acest șerban, dar s-ar fi tăiat la montaj pe considerente de plagiat.
  • Like 0
 • Anon check icon
  Ce e Serbanel, te oftici? Te oftici ca protestatarii v-au expus pe tine si gasca ta de gainari lumii intregi in glorioasa voastra nesimtire? Te oftici ca iti scuipa chelnerii in hamburger la Acapulco sau unde iti faci tu vacantele? Te oftici? :D
  • Like 2
 • In cazul acestui specimen deosebit de periculos prin prostia crasa aflată din abundentă in cutia lui craniană , nu pot decât sa-l copiez pe Tov Ilici și sa-i spun : " Mai animalule " .
  • Like 2
 • Anacronic si tergiversant, comportamiento acestui specimen uman, sfidatorul unei natiuni istorice, recunoscuta prin capacitate si inteligenta. Regretabil, ca legile actuale promulgate de parlament, sunt in detrimentul omului. Cáte generatii de sacrificiu, sunt necesare por revigorarea Romániei? Nimeni nu stie! Ca acest biped, si multi altii Románia este discreditata in Occident. Legea, s-au legile nu au un spectru rapid de aplicare, tergivergenta persoanelor responsabile, constituie o musa mal izares a timpului expirar. RUSINE, RUSINE MARE PTR ROMÁNIA CU ASTFEL DE SPECIMENE HUMANE!
  • Like 0
 • Acest senator emana 'idei' dintre fese. Sa fie clar: dintre propriile fese. Mai mult noaptea, cand stomacu-i digera.
  • Like 4


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult