Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Simona a ajuns la nivelul de joc cu care a făcut finală la A Open și a câștigat titlul la Roland Garros!

Simona Halep - Wimbledon 2019

Simona Halep este acum propriul ei antrenor pe teren! Își face singură on court coaching!

În fața jocului foarte ascuțit cu care a început Zhang, puncte terminate repede, 2-3 schimburi, cu lovitură decisivă, Simo a înțeles că trebuie să câștige cel puțin un punct cu multe schimburi, cu încărcătură mare, pentru a fisura siguranța chinezoaicei. Și asta s-a întâmplat la 4-1 pentru Zhang. Simona a servit, ghemul a fost lung, putea să-l câștige și Zhang, dar a venit punctul cu aproape 20 de schimburi tari, în unghiuri, în forță, câștigat de Simona, care a strâns pumnul și s-a luminat la față, în vreme ce figura chinezoaicei s-a lungit!...

Apoi, Zhang, pentru că i s-a făcut frică de capacitatea formidabilă a Simonei de a-i trimite înapoi mingi ca și terminate, a exagerat unghiurile de atac și a început să expedieze multe lovituri în out lateral.

În setul 2, Simona nu s-a mulțumit să fie rezistentă beton în raliuri; sesizând descumpănirea lui Zhang, a atacat ea și a făcut punctul. Iar de ce-mi era frică, serviciul Simonei, a mers din ce în ce mai bine, până la imparabil în final. La un moment dat, chinezoaica privea disperată spre banca tehnică, nemaigăsind nicio soluție!...

Simona Halep a ajuns la nivelul de joc cu care a făcut finală la Australian Open și a câștigat titlul la Roland Garros!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat de romanasi sunteti, toti fara CTP, cu care nu am tangente si nici nu sunt mare fan,vorbiti numai baliverne. Nu aveti nicio masura, la turneele mari, antrenorul aici Dobre nu intra in teren, vorbele spuse, faptele anterioare nu conteaza, conteaza sportivul din teren, adaptarea, mintea si logica lui cand da de greu si aceste apartin numai Simonei. Am scris pe contul meu, ca nu-mi vine sa cred, ma simt jignit de cat este blamata aceasta fata unicat romanesc. Rusine sa va fie si sa-mi raspundeti cand veti fi voi in locul ei, cu defecte si cu calitati. dar nu ati fost si nu veti fi, decat nimicuri, in fata unui copil, scuze Simona, ca spun copil, unicat in sportul romanesc.
  • Like 1
 • Alex Mag check icon
  Comentariile dvs. mi-a adus aminte de vajnicul aparator al al ordinii publice socialiste, mili tzianul, care obosit dupa o patrulare cu scartzuri de cizme burgmaister si invarteli acrobatice de "pulan" (scuze) se asezat pentru o binecuvantata odihna de 10 minute regulamentara pe o banca in parc.
  Banca s-a rupt.
  Cel mai destept a cedat..
  Morala - banca a considerat ca nu merita efortul de a mai scrie un comentariu.
  • Like 0
 • Domnule CTP prea va place sa va autoadmirati,de aici declaratii fara baza reala! Pe fond o faceti mincinoasa pe Simona ,care declara de fiecare data cand este intrebata ce crede despre jocul viitoarei adversare ca ea nu se uita iar planul de joc il face antrenorul dupa ce studiaza meciurile adversarelor! Il contraziceti si pe Cahill care a declarat,de mai multe ori,ca dl. Dobre este un antrenor admirabil,numai bun pentru Simona!Acum vreti sa spuneti ca desi Dobre a analizat jocul lui Zhang cu Woz de ex. nu a inteles nimic si nu a stabilit cu Simona planul de joc bun?Dar daca ,de fapt,Simona nu a respectat planul de joc in primele 5 ghemuri si a revenit la el cand a constat ca e corect?In concluzie cam mult narcisism si oportunism la dvs. d-le CTP!
  • Like 0
 • Daca ar citi Tiriac ce scrieti aici, ar rade cu pofta =))). Mare diletant sunteti!
  • Like 0
 • dan check icon
  CTP iar o crasa lipsa de respect fata de Dobre care sunt convins ca a avut rolul sau in victoria de astazi.
  Nu domnule CTP , Simona nu a fost singurul ei antrenor pe teren pentru ca asa este la GS si stiti bine asta.
  Asadar cum a ramas cu scuzele ca e "strandista" ca nu le-am auzit.
  • Like 2


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult