Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Simona a ajuns la nivelul de joc cu care a făcut finală la A Open și a câștigat titlul la Roland Garros!

Simona Halep - Wimbledon 2019

Simona Halep este acum propriul ei antrenor pe teren! Își face singură on court coaching!

În fața jocului foarte ascuțit cu care a început Zhang, puncte terminate repede, 2-3 schimburi, cu lovitură decisivă, Simo a înțeles că trebuie să câștige cel puțin un punct cu multe schimburi, cu încărcătură mare, pentru a fisura siguranța chinezoaicei. Și asta s-a întâmplat la 4-1 pentru Zhang. Simona a servit, ghemul a fost lung, putea să-l câștige și Zhang, dar a venit punctul cu aproape 20 de schimburi tari, în unghiuri, în forță, câștigat de Simona, care a strâns pumnul și s-a luminat la față, în vreme ce figura chinezoaicei s-a lungit!...

Apoi, Zhang, pentru că i s-a făcut frică de capacitatea formidabilă a Simonei de a-i trimite înapoi mingi ca și terminate, a exagerat unghiurile de atac și a început să expedieze multe lovituri în out lateral.

În setul 2, Simona nu s-a mulțumit să fie rezistentă beton în raliuri; sesizând descumpănirea lui Zhang, a atacat ea și a făcut punctul. Iar de ce-mi era frică, serviciul Simonei, a mers din ce în ce mai bine, până la imparabil în final. La un moment dat, chinezoaica privea disperată spre banca tehnică, nemaigăsind nicio soluție!...

Simona Halep a ajuns la nivelul de joc cu care a făcut finală la Australian Open și a câștigat titlul la Roland Garros!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat de romanasi sunteti, toti fara CTP, cu care nu am tangente si nici nu sunt mare fan,vorbiti numai baliverne. Nu aveti nicio masura, la turneele mari, antrenorul aici Dobre nu intra in teren, vorbele spuse, faptele anterioare nu conteaza, conteaza sportivul din teren, adaptarea, mintea si logica lui cand da de greu si aceste apartin numai Simonei. Am scris pe contul meu, ca nu-mi vine sa cred, ma simt jignit de cat este blamata aceasta fata unicat romanesc. Rusine sa va fie si sa-mi raspundeti cand veti fi voi in locul ei, cu defecte si cu calitati. dar nu ati fost si nu veti fi, decat nimicuri, in fata unui copil, scuze Simona, ca spun copil, unicat in sportul romanesc.
  • Like 1
 • Alex Mag check icon
  Comentariile dvs. mi-a adus aminte de vajnicul aparator al al ordinii publice socialiste, mili tzianul, care obosit dupa o patrulare cu scartzuri de cizme burgmaister si invarteli acrobatice de "pulan" (scuze) se asezat pentru o binecuvantata odihna de 10 minute regulamentara pe o banca in parc.
  Banca s-a rupt.
  Cel mai destept a cedat..
  Morala - banca a considerat ca nu merita efortul de a mai scrie un comentariu.
  • Like 0
 • Domnule CTP prea va place sa va autoadmirati,de aici declaratii fara baza reala! Pe fond o faceti mincinoasa pe Simona ,care declara de fiecare data cand este intrebata ce crede despre jocul viitoarei adversare ca ea nu se uita iar planul de joc il face antrenorul dupa ce studiaza meciurile adversarelor! Il contraziceti si pe Cahill care a declarat,de mai multe ori,ca dl. Dobre este un antrenor admirabil,numai bun pentru Simona!Acum vreti sa spuneti ca desi Dobre a analizat jocul lui Zhang cu Woz de ex. nu a inteles nimic si nu a stabilit cu Simona planul de joc bun?Dar daca ,de fapt,Simona nu a respectat planul de joc in primele 5 ghemuri si a revenit la el cand a constat ca e corect?In concluzie cam mult narcisism si oportunism la dvs. d-le CTP!
  • Like 0
 • Daca ar citi Tiriac ce scrieti aici, ar rade cu pofta =))). Mare diletant sunteti!
  • Like 0
 • dan check icon
  CTP iar o crasa lipsa de respect fata de Dobre care sunt convins ca a avut rolul sau in victoria de astazi.
  Nu domnule CTP , Simona nu a fost singurul ei antrenor pe teren pentru ca asa este la GS si stiti bine asta.
  Asadar cum a ramas cu scuzele ca e "strandista" ca nu le-am auzit.
  • Like 2


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult