Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Simona Halep a stat patru ore în spital după finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, odihnindu-se la Australian Open

Foto: Guliver Getty Images

După finala cu Caroline Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spital din cauza deshidratării, scrie ESPN. Potrivit sursei citate, sportiva a părăsit spitalul duminică dimineață, după patru ore de spitalizare. 

Simona Halep a solicitat prezența echipei meidcale încă din timpul partidei care s-a desfășurat la peste 30 de grade Celsius. De altfel ea a fost jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe teren în cadrul turneului, aproape 15 ore, în 7 partide, Wozniacki petrecând, în comparație, 11 ore şi 49 de minute pe teren.

La finalul partidei cu Naomi Osaka, Simona Halep, care a câștigat meci după meci în ciuda durerilor evidente, spunea: „Acest turneu seamănă cu un maraton pentru mine”.

După finala de sâmbătă, Simona Halep s-a declarat hotărâtă să continue să lupte: „Aș vrea să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul turneului, pe tatăl ei și echipa ei, ce au făcut ei pentru tine e absolut fantastic. A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu a început grozav cu acea accidentare, dar am dat tot ce am putut. Și mă bucur ca am ajuns într-o nouă finală de Grand Slam. Caroline a fost mai bună ca mine. Voi continua să lupt și sunt sigură că voi mai avea parte de o astfel de provocare”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult