Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Simona Halep a stat patru ore în spital după finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, odihnindu-se la Australian Open

Foto: Guliver Getty Images

După finala cu Caroline Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spital din cauza deshidratării, scrie ESPN. Potrivit sursei citate, sportiva a părăsit spitalul duminică dimineață, după patru ore de spitalizare. 

Simona Halep a solicitat prezența echipei meidcale încă din timpul partidei care s-a desfășurat la peste 30 de grade Celsius. De altfel ea a fost jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe teren în cadrul turneului, aproape 15 ore, în 7 partide, Wozniacki petrecând, în comparație, 11 ore şi 49 de minute pe teren.

La finalul partidei cu Naomi Osaka, Simona Halep, care a câștigat meci după meci în ciuda durerilor evidente, spunea: „Acest turneu seamănă cu un maraton pentru mine”.

După finala de sâmbătă, Simona Halep s-a declarat hotărâtă să continue să lupte: „Aș vrea să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul turneului, pe tatăl ei și echipa ei, ce au făcut ei pentru tine e absolut fantastic. A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu a început grozav cu acea accidentare, dar am dat tot ce am putut. Și mă bucur ca am ajuns într-o nouă finală de Grand Slam. Caroline a fost mai bună ca mine. Voi continua să lupt și sunt sigură că voi mai avea parte de o astfel de provocare”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult