Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Simona Halep a stat patru ore în spital după finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, odihnindu-se la Australian Open

Foto: Guliver Getty Images

După finala cu Caroline Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spital din cauza deshidratării, scrie ESPN. Potrivit sursei citate, sportiva a părăsit spitalul duminică dimineață, după patru ore de spitalizare. 

Simona Halep a solicitat prezența echipei meidcale încă din timpul partidei care s-a desfășurat la peste 30 de grade Celsius. De altfel ea a fost jucătoarea care a petrecut cel mai mult timp pe teren în cadrul turneului, aproape 15 ore, în 7 partide, Wozniacki petrecând, în comparație, 11 ore şi 49 de minute pe teren.

La finalul partidei cu Naomi Osaka, Simona Halep, care a câștigat meci după meci în ciuda durerilor evidente, spunea: „Acest turneu seamănă cu un maraton pentru mine”.

După finala de sâmbătă, Simona Halep s-a declarat hotărâtă să continue să lupte: „Aș vrea să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul turneului, pe tatăl ei și echipa ei, ce au făcut ei pentru tine e absolut fantastic. A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu a început grozav cu acea accidentare, dar am dat tot ce am putut. Și mă bucur ca am ajuns într-o nouă finală de Grand Slam. Caroline a fost mai bună ca mine. Voi continua să lupt și sunt sigură că voi mai avea parte de o astfel de provocare”.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult