Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Simona Halep s-a aruncat în Vltava după victoria de la Praga. „Sper că v-ați bucurat la fel de mult ca mine!”. GALERIE FOTO

Simona Halep în Vltava

Simona Halep a sărbătorit într-un mod inedit victoria de la Praga și s-a aruncat în râul Vltava, din capitala Cehiei, așa cum promisese că o va face dacă va câștiga finala turneului de tenis. 

„Sper că v-aţi bucurat la fel de mult ca şi mine", a scris Simona Halep.

Numărul doi mondial, aceasta a câştigat turneul de la Praga (WTA) duminică, după ce a învins-o pe Elise Mertens cu 6-2, 7-5.

A fost primul turneu la care Simona Halep a participat din luna februarie, iar victoria ei este „de  mare frumusețe mentală”, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

„Halep a învins pandemia, s-a luptat aici nu în primul rând cu adversarele, ci cu această întrerupere, aceste luni de pauză”, a spus el.

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIA FOTO

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Un comentariu tardiv : observati cum Simona la sfarsitul fiecarei partide da pupici cerului de unde vine creatorul dupa care o cruce de smerenie si sfintenie pentru pastrarea puritatii trupesti sufletesti si nu in ultimul rand a castitatii de cuplu. Baia din Vtlava sugereaza acumularea de hormoni incinsi acumulati pe parcursul partidelor...de este femeie. S-a racorit pentru a nu pacatui....si doamne fereste nu vrem asta nu da bine la icoana sufletului !
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult