Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Simona Halep s-a aruncat în Vltava după victoria de la Praga. „Sper că v-ați bucurat la fel de mult ca mine!”. GALERIE FOTO

Simona Halep în Vltava

Simona Halep a sărbătorit într-un mod inedit victoria de la Praga și s-a aruncat în râul Vltava, din capitala Cehiei, așa cum promisese că o va face dacă va câștiga finala turneului de tenis. 

„Sper că v-aţi bucurat la fel de mult ca şi mine", a scris Simona Halep.

Numărul doi mondial, aceasta a câştigat turneul de la Praga (WTA) duminică, după ce a învins-o pe Elise Mertens cu 6-2, 7-5.

A fost primul turneu la care Simona Halep a participat din luna februarie, iar victoria ei este „de  mare frumusețe mentală”, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

„Halep a învins pandemia, s-a luptat aici nu în primul rând cu adversarele, ci cu această întrerupere, aceste luni de pauză”, a spus el.

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIA FOTO

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Un comentariu tardiv : observati cum Simona la sfarsitul fiecarei partide da pupici cerului de unde vine creatorul dupa care o cruce de smerenie si sfintenie pentru pastrarea puritatii trupesti sufletesti si nu in ultimul rand a castitatii de cuplu. Baia din Vtlava sugereaza acumularea de hormoni incinsi acumulati pe parcursul partidelor...de este femeie. S-a racorit pentru a nu pacatui....si doamne fereste nu vrem asta nu da bine la icoana sufletului !
    • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult