Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Simona Halep s-a aruncat în Vltava după victoria de la Praga. „Sper că v-ați bucurat la fel de mult ca mine!”. GALERIE FOTO

Simona Halep în Vltava

Simona Halep a sărbătorit într-un mod inedit victoria de la Praga și s-a aruncat în râul Vltava, din capitala Cehiei, așa cum promisese că o va face dacă va câștiga finala turneului de tenis. 

„Sper că v-aţi bucurat la fel de mult ca şi mine", a scris Simona Halep.

Numărul doi mondial, aceasta a câştigat turneul de la Praga (WTA) duminică, după ce a învins-o pe Elise Mertens cu 6-2, 7-5.

A fost primul turneu la care Simona Halep a participat din luna februarie, iar victoria ei este „de  mare frumusețe mentală”, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

„Halep a învins pandemia, s-a luptat aici nu în primul rând cu adversarele, ci cu această întrerupere, aceste luni de pauză”, a spus el.

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIA FOTO

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Un comentariu tardiv : observati cum Simona la sfarsitul fiecarei partide da pupici cerului de unde vine creatorul dupa care o cruce de smerenie si sfintenie pentru pastrarea puritatii trupesti sufletesti si nu in ultimul rand a castitatii de cuplu. Baia din Vtlava sugereaza acumularea de hormoni incinsi acumulati pe parcursul partidelor...de este femeie. S-a racorit pentru a nu pacatui....si doamne fereste nu vrem asta nu da bine la icoana sufletului !
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult